Tarot výklad karet

Je 1. máj, lásky čas...

«   Blog
1.5.2017

Dobré ráno přátelé.

Je 1. máj, lásky čas… Nemohu začít jinak, než pomocí Karla Hynka, protože když se dívám na karty, které vykládám na letošní květen, nic jiného, než láska nám nezbývá. Energie se nám krásně ukazují i v počasí. I když je jaro v plném proudu, připomíná se neustále zima a my s chladem choulíme do sebe. Možná opravdu jen proto, abychom se věnovali své introspekci.

Když si dopřejeme čas pro sebe, začneme sami sobě naslouchat, splyneme sami se sebou, začneme sebe sama vnímat v širších souvislostech, máme šanci si uvědomit spoustu věcí, které v té běžné rychlosti, kterou se řítíme životem, nemáme šanci ani zaznamenat. I když se dlouho zdá všechno, že je v pořádku, že nějaké drobnosti, které nám sice vlní vrásky na čele, nemají v celkovém kontextu bytí velkého významu, opak je pravdou. I maličkosti se počítají. A když je těch maličkostí hromada, pak dostaneme vyúčtování. A vyúčtováním letošního roku bude květen, který právě začíná.

Karty radí ukončit, uzavřít, nelpět a jít vpřed. Ale nejprve bychom měli zjistit, co si takový přístup v našem životě žádá. A k tomu je právě důležitý ten pohled do sebe, do svého srdce, do své duše… i do té hlavinky. :-)

Kdysi mi jeden člověk na mé otázky stále dokola odpovídal „všechno je jinak“… hrozně mě s tím rozčiloval, chtěla jsem jasné odpovědi, na kterých lze stavět. Dokud jsem se nenaučila se na svět kolem sebe dívat v širším kontextu, více pozorovat, než bojovat, více naslouchat, než mluvit, jeho „všechno je jinak“ jsem nechápala.

Jiný člověk mi říkal, že nemá smysl bojovat… „boj vytváří jen další boj“.

Když se dívám na ty květnové karty, pak se ve mně právě tyto informace, které ke mně kdysi přišly, připomínají a skáčou do textu, který tu teď tvořím. I když karty a jejich poselství na květen nejsou zrovna to, co bychom chtěli na jaře slyšet, tak jsou velmi cenné, protože právě nepříjemné životní podmínky jsou pro vědomého člověka impulsem, výzvou, vytvořit protiváhu, aby se k něčemu zlému přidalo něco dobrého. Samozřejmě můžeme přetrpět ten těžký měsíc a počkat na „lepší časy“. Anebo využijeme negativních energií, protože to jsou prostě jen energie, použitelné třeba právě k cestě vpřed.

A k tomu nám třeba může pomoct vědomí, že prostě květen je lásky čas, navzdory počasí či náladám. Probuďme v sobě lásku a užijme si květen. Čím víc lásky v sobě nalezneme, tím víc se nám květen ukáže krásnější.

A ty výklady, kterými tu stále děsím :-), tak naleznete v odkazu http://www.spravnoucestou.cz/menu/2017---vyklady-na-mesic/kveten

Mandalu jsem kreslila opravdu na podporu probuzení vnitřní lásky, tak čerpejte.

Protože nyní pracuji v trochu jiném režimu, sledujte stránky a facebook, pravděpodobně si dám nějakou formu dovolené a nebudu tak k dispozici, jak jste zvyklí. Ale vše se včas dočtete a nebojte, jsem tu stále pro Vás.

Jiný režim mi ale umožňuje dělat také něco jiného, takže pokud rádi čtete mé texty, pak se mrkněte na http://www.ceskohledaspisovatelky.cz/soutezni-texty.php a nedejte se při hlasování odradit potvrzovacím mailem, já jistě 100% uvítám ;-)

A výherkyni z minulého měsíce, Mirku D. již kontaktuji, a její odpověď jsem zvolila, protože si cením její odvahy. Popravdě, všechny chceme být Pretty Woman a ona to uměla přiznat. Gratuluji!

Přeji nádherný měsíc.

S láskou

 

Dana Rýdlová

Správnou Cestou

www.spravnoucestou.cz

tel. 773 549 667