Tarot výklad karet

... ve svém středu

«   Blog
1.12.2017

Jestli nejprve čtete tento úvodník, než se zahledíte do výkladů na měsíc, tak asi netušíte, že letošní prosinec si nenese energie, které by nás krásně naladily na vánoční svátky a konec roku. Naopak, bude zkoušet, jak si stojíme, co jsme se naučili, v co věříme a za čím si dokážeme stát, ať jsou okolnosti jakékoli.

Chápu, že byste raději pohodový měsíc, kdy se nemusí nic zásadního řešit, oddali se adventní atmosféře, přípravám a oslavám konce roku. Ale když si uvědomíme, že nikdy nemáme dokonalé podmínky k uskutečňování svého bytí, že vždy je něco, co je třeba zvládnout, navzdory čemukoli, pak nás jakékoli energie nevyřídí. A možná to je i cesta, jak ty prosincové energie zvládnout… prostě vzít to, jako něco, co se dít má a pomocí karet se udržet na správné cestě. Proto ty karty jsou a promlouvají k nám.

Takže ty avízované výklady na Vás čekají v odkazu http://www.spravnoucestou.cz/menu/2017---vyklady-na-mesic/prosinec

Mandalka nese opět energie, které Vám mají pomoci sladit se nejen s prosincem, ale také Vám pomůže se udržet ve svém středu, navzdory jakýmkoli okolnostem.

Stále ještě trvá možnost (do 20. 12.) přihlásit se do Školy numerologie. Příliš neváhejte, ať můžeme začít hned z kraje roku, protože toho je opravdu dost, co se máte dovědět, naučit či pochopit, co Vám mám předat.

A samozřejmě, jestli Vám mohu pomoci v jakémkoli Vašem problému, starosti či něčem, co prostě nefunguje tak, jak byste si přáli, jsem Vám k dispozici osobně i přes telefon, Skype či mail.

Energie ovlivňují vše, takže se můžete těšit na nějaké po novoroční změny se Správnou Cestou, ale nyní Vás nechám v očekávání. Nejen na to, co se chystá zde, ale také v tom předvánočním. Užijte si přípravy na ty svátky tak, jak chcete (někoho těší se honit, někoho, uspokojí nepodlehnout honitbě za nejkrásnějšími svátky, někomu vyhovuje se kvůli tomu stresovat, takže opravdu, ať Vám to dělá radost), a pak prožijte Vánoce a přelom roku harmonicky, ve svém středu, ať ten první krok do roku 2018 je plný vděčnosti za věci minulé a nadšení pro věci budoucí.

S láskou

Dana Rýdlová

Správnou Cestou

www.spravnoucestou.cz

tel. 773 549 667