Tarot výklad karet

DANIELLA VĚŠTÍRNA - pravidla výkladů

«   Blog
9.2.2018

Pokud máte zájem o mou příležitostnou nabídku výkladů zdarma, pozorně si nabídku přečtěte a respektujte, prosím, moje pravidla. Pokud se jedná o nabídku typu soutěže o výklad na určité téma, pak vždy vylosuji jednoho výherce a jeho jméno zveřejním na mém Facebooku. Pokud se jedná o nabídku výkladu jedné otázky dle Vašeho výběru, pak sama vyberu zájemce, kteří výklad dostanou a prosím, respektujte moje rozhodnutí. Chápu, že Vy osobně vnímáte svůj problém jako nejdůležitější, protože ho žijete, vnímáte, trápí Vás. Nikdy ale nevíte kolik a jakých otázek a životních příběhů se mi dostalo a věřte, že je jich vždy hodně, protože zadarmo to chce každý... Vždy si vybírám příběhy, které mne prostě něčím osloví. V této formě výkladu jména vybraných nezveřejňuji, ctím soukromí svých klientů. Nabídka výkladu zdarma je moje dobrá vůle, ne moje povinnost a myslím si, že zaslouží trochu úcty a respektu k daným pravidlům. Ti, kdo mne znají, vědí, že každý výklad dělám upřímně a od srdce a dávám do něj maximum co karty dovolí. A moc takových neznám, kteří jsou ochotni vyložit i zdarma.

Pokud máte objednaný výklad placený a dosud jste nezaslali dohodnutou odměnu, pak logicky žádný výklad neobdržíte. Takže pokud nemáte o výklad a pomoc karet vážný zájem, šetřete čas svůj i můj.

Mrzí mě, že jsem to tu musela takto napsat, ale chování některých vůči mně se mne dost dotýká a bere mi chuť do práce pro ty, kteří to ocení.

A na závěr ještě jednu maličkost, která by měla být samozřejmostí, ale bohužel není - je slušné alespoň PODĚKOVAT !!!

Děkuji za pochopení a přeji vše dobré.

Daniella