Tarot výklad karet

Poselství pro 1. února – 20. března – čas pro uzdravení vnitřního dítěte

«   Blog
13.2.2018

Poselství pro 1. února – 20. března – čas pro uzdravení vnitřního dítěte

Toto poselství  je součástí článku IMBOLC – Oslava konce zimy a protože mi přišlo hodně důležité, vytvořila jsem z něj speciální článek.

A je až neuvěřitelné, jak synchronicita vesmíru funguje. Na konci roku jsem se rozhodla, že rozšířím nabídku o ESENCE ZVÍŘAT, které nám pomáhají léčit zraněné vnitřní dítě. To je totiž téma, které nám teď poslední roky dává hodně zabrat.

Při tvorbě článku o IMBOLCU mi  přišlo jako stěžejní téma VNITŘNÍ DÍTĚ. Tento článek byl vytvořen mnohem dřív, než esence doputovaly.

Je úžasné, že můj záměr to nebyl, přesto se to krásně sehrálo a vyšlo naprosto nastejno – zveřejnění článku a zároveň rozšíření nabídky o tyto esence. To nebyla náhoda, prostě to tak být mělo. Neustále mne překvapuje moudrost vesmíru. Kdybych o to sama stála, tak by mi to nevyšlo… 

Něco málo o esencích:

1.) esence zvířecích mláďat – Esence mláďat se zaměřují na nejzákladnější potřeby dětí, ale i dospělých. Všichni potřebujeme mít pocit bezpečí, vědět, kam patříme, cítit spojení a vazby s druhými, vědět, kdo jsme a co potřebujeme.

2.) esence zvířecích mláďat pro vnitřní dítě – Tato nová sada esencí poskytuje silnou podporu při řešení, přijetí a léčení nevyřešených zranění, která nám způsobili druzí, když jsme byli děti. Samozřejmě poskytují podporu také dětem, které prožily taková ublížení. Zatímco se první řada esencí mláďat (Wild Child Essences) zaměřovala na podporu přirozených vývojových potřeb v dětství a řešení témat, která vyvstávají, když tyto základní potřeby nejsou naplněny, tato druhá sada esencí mláďat je navržena pro podporu aktivního léčení nevyřešených zranění způsobených traumatickými zážitky nebo zneužíváním.

3.) esence v sestavě Cesta uzdravení- Esence nazvané „Cesta uzdravení“ jsou vibrační přípravky, které Vás podporují na cestě emocionálního a duchovního uzdravení. Tyto esence jsou silnou oporou v každém z přirozených stádií naší emocionální ozdravné práce a posilují nás, jak se z temnoty naší zraněnosti dostáváme do světla a jednoty s Božstvím.

4.) esence Sdílená láska – Esence Sharing Love jsou zvířecí esence, které podporují a vyživují procítění, prožití a sdílení lásky s ostatními. Každá ze sedmi esencí Sharing Love obsahuje kombinaci esencí WEAE, která byla vytvořena speciálně proto, abychom vyjadřovali a cítili více lásky v našem životě.Více najdete v tomto článku.

POSELSTVÍ:

Jsme na cestě k celistvosti. Nyní přichází na řadu uzdravit naše vnitřní dítě. Zranění uvnitř srdce, které si s sebou celý život nese. Je potřeba jej vytáhnout na světlo boží a tento svátek nám k tomu bude nápomocen, přetransformovat jej.  Stejně jako budete zapalovat oheň ve vašich domovech, nezapomeňte  rozzářit plamen i uvnitř sebe. A s jeho pomocí můžete bolest vnitřního dítěte proměnit.

 

A nyní pro jednotlivá znamení najdete v tomto odkazu