Tarot výklad karet

...březen je březen...

«   Blog
1.3.2018

Vím, vím, to že Vás dnes oslovuji, znamená, že je prvního, že budou nové výklady http://www.spravnoucestou.cz/menu/2018---vyklady-na-mesic/brezen, ale také že je už březen, první měsíc v roce, jenž nám přináší jaro. Ano, momentální teploty tomu nenasvědčují, ale březen je březen, a navzdory pranostikám, je to tu! Nám, to poskytuje další naději, další chuť něco začít, podniknout, uskutečnit, cítíme v tom svou sílu a možnost. Možná již máte naplánováno, jakou cestou se vydáte do těchto energií, ale i tak počítejte, že si s Vámi ještě březnové energie pohrají (a Vy s nimi), abyste si zvolili cestu opravdu pro Vás přínosnou a smysluplnou. Jasně, i špatná volba má svůj smysl, ale přece jen… nepřerostli jsme už svá ega? Nebo je stále důležité učení, při kterém bloudíme slepými uličkami? Pro některé ještě ano, a není na tom nic špatného. Ale sem tam vyzkoušet naprosto netradiční cestu a způsob…? Ano, naše ego změny nerado, ale zase na druhou stranu, to může být dobrodružství, legrace a zábava. A jsme zpátky u března. Ano, který jiný měsíc byste mohli být tak zábavy chtiví, kdy by bylo nejlepší se do něčeho pustit?... právě teď… a teď je březen.

Mandalka si ještě také žádala studené odstíny, ale už se nám trošičku zelená a očividně hýbe energiemi v tom k jaru mířícímu směru.

A dobré zůstává, takže jsem Vám k dispozici při kompletní nabídce mých služeb. Takže pokud se touláte těmi slepými uličkami, zkraťte si cestu přes jeden kvalitní výklad karet, a pak už jen hurá za lepšími časy. Protože ony opravdu přichází, i když mrzne „až praští“ a je jen na nás, jak je pojmeme.

Přeji nádherný měsíc.

S láskou

Dana Rýdlová

Správnou cestou

www.spravnoucestou.cz