Tarot výklad karet

PORTÁL S NOVÝMI ENERGIEMI

«   Blog
1.8.2018

Mám pocit, že červenec utekl rychleji, než by se kdo nadál, ale zato nám připravil skvělou podívanou v podobě úplňku, ke kterému jsem připojila komentář, ačkoli nejsem astronom či astrolog, ale numerologicky se úplněk povedl. Takže mrkněte do odkazu „Aktuálně“ na webových stránkách a numerologický náhled tam ještě chvilku ponechám… Podívali jste se? Tak jste zjistili, že už facebookoví příznivci neprofitují, ale to, co se dostává jim, bude nyní možné vidět i na „velkých“ webovkách. Takže týdenní kartička, nějaký citátek, který může inspirovat i Vás nebo nějaká ta motivační informace.

          Úplněk, který proběhl, otevřel portál s novými energiemi. Vnímáte to? Asi bych to popsala tak, jako když vše, co jsme měli na stole je najednou pryč a je na nás, co si na ten stůl dáme a s čím budeme pracovat v dalším období. Vnímám uvolnění… konečně ;-) To však nemění nic na tom, že nám zůstala zodpovědnost, za vše, co na tom „našem stole“ bude a jak s tím budeme nakládat. Málo kdo si toto uvědomuje, že opravdu za naše věci, situace nemůže nikdo jiný, než my sami. Já vím, neradi to i čteme, ale možná nyní vzniká ten prostor pro to, toto pochopit, i když to zní přísně, možná až odporně.

Zodpovědnost není vůbec špatná věc. Jednak je to důkaz dospělosti, a my přece od mala chceme být dospělí ;-) Ale také to, že máme své věci, ve svých rukách, že my svými myšlenkami vytváříme svou realitu a navíc se těmi myšlenkami podílíme na kolektivní mysli, tak najednou můžeme vnímat, že zodpovědnost není vůbec nic špatného… naopak, je to jakási pomyslná hranice pro naše myšlení a jednání… a zase, když máme hranice, cítíme se v bezpečí a to poskytuje zase uvolnění a… svobodu. Tak to třeba zkuste.

Srpen bude, řekla bych, výživný měsíc, jakoby „tam nahoře“ nevěděli, že jsou prázdniny ;-). Nenechme se odradit… už víte, že když je něco jednou dole, tak to musí být příště nahoře. Informace, jaké že ty energie budou, naleznete v odkazu https://www.spravnoucestou.cz/menu/2018---vyklady-na-mesic/srpen

Mandalku v srpnu plně nahrazuje meditační obrázek. Inspirovala mě k němu jedna milá klientka, protože mi napsala nádhernou zkušenost s minulou mandlakou/namandalkou (tady je část jejího mailu):

… Potom jsem se z ničeho nic ocitla v nádherné krajině. Stála jsem na nějaké hoře/kopci a měla jsem krásný výhled do té krajiny. Jasně jsem několikrát slyšela "do království" ano, jako v pohádce. A cítila jsem, že stojím na samém začátku, jakémsi pomyslném vstupu do něj. Měla jsem pocit, že je to VAŠE království a byla jsem ohromená tím rozsahem. Tady jsme se my 2 jakoby setkávaly. Jako kdybych přišla k vám na návštěvu a opravdu jsem byla překvapená, co jste všechno vybudovala a jak to bylo u vás překrásné…

Když jsem si to přečetla, nejenom, že mě potěšilo, že paní využila možnosti s tím, co nabízím, něco zkusit, praktikovat, ale zároveň jsem věděla, že na srpen musím vytáhnout barvy a štětce a vzít Vás tam, kde nejraději začínám své meditace… Je to krásně rozkvetlá louka, najdete na ní mé oblíbené kopretiny, vlčí máky, chrpy, rdesna, zvonky… tu louku obklopuje les, který se přesně ve svém středu rozevírá k obzoru. „Přinesu“ si vždy tyrkysově kostkovanou deku položím jí do středu té louky, ulehnu a jen tak pozoruju ten klid kolem, to splynutí s přírodou, až se na všech úrovních uklidním a přitom si zachovám pozornost. Když se vše, včetně mě, propojí, přilétají ke mně Andělé a berou mě s sebou tam, kde pro mě je důležité v tu chvíli být, odpočívat či získávat informace a energii. Takže jste srdečně zváni… (Nedávno jsem tu louku potkala v reálu. Tím jak je uzavřená mezi stromy, právě jen s tím volným portálem, tak neuvěřitelně voněla. Stála jsem tam a užívala si reality a vůně… I tak jsem zjistila, že tam mají meditační místo klíšťata a přijetí, splynutí  a bezpodmínečnou lásku si představují po svém… a protože pravda je taková, že oni jsou tam víc doma, tak využívám zatím tu svou snovou louku. :-) )

Přeji nádherný měsíc.

S láskou

Dana Rýdlová

Správnou cestou

www.spravnoucestou.cz