Tarot výklad karet

DÍKŮVZDÁNÍ

«   Blog
1.12.2018

Ani se mi nechce věřit, že už opět píši výklady a kreslím mandalu na prosinec. I když si nese sice těžké energie, karty ukazují, že v každém je nějaká síla či schopnost takové energie zvládnout a dostat se ke konci roku ve zdraví, třeba i s pocitem, že jste lepší, než jste kdy doufali.

Prosinec je vždy takovým ohlédnutím za tím rokem. Za tím, co jsme zvládli, nezvládli, udělali, neudělali, ale také časem, kdy plánujeme, co zvládneme, nezvládneme, uděláme, neuděláme příští rok. Jak víte, vždy píši, říkám, to, co mám, i když to není příjemné, ale ten účel, na kterém je má práce i webové stránky postavené, tedy umožnit Vám kráčet životem s radostí, láskou a ve zdraví, si stále držím. Tu práci mi neusnadňuje jen to, že to dělám ráda, že mě to baví, ale také mnoho vděku a radosti, jež mi projevujete… Díky Vám! A děkuji také Vesmíru, mým duchovním průvodcům, za vedení a inspiraci. Děkuji blízkým lidem, že jsou na mé cestě se mnou a podporují mě, třeba mi i pomohli, ačkoliv si obvykle pomáhám sama.;-) Děkuji i sobě, že jsem tento rok využila své síly a vůle, ale i svých schopností k vlastnímu posunu, že jsem dělala to, co jsem cítila jako správnou cestu, i když snadná to cesta nebyla. A i když se ten rok ve svém průběhu jevil jako mizerný, tak děkuji, že v celém svém kontextu byl opravdu výživný a cenný. A co, jak vypadá to ohlédnutí za Vaším rokem 2018?

Jaké energie si nese ten letošní poslední měsíc, jak se k tomu postaví Vaše osudové číslo, naleznete v odkazu https://www.spravnoucestou.cz/menu/2018---vyklady-na-mesic/prosinec

Mandalka tentokrát opravdu chtěla vymazlit. Má Vám pomoci rozzářit se, ať už je měsíc a konec roku v realitě o čemkoli. A nezapomeňte, že to pravé světlo je v nás. Jako spínač Vám může posloužit právě prosincová mandalka.

Facebookoví přátelé stránek „Správnou Cestou“ zaznamenali, že mají k dispozici nejen týdenní kartičku, ale nově i popis denních energií. Pro návštěvníky „velkých“ stránek je stejné k dispozici v odkazu „Aktuálně“ na www.spravnoucestou.cz . Prosinec se ponese ve stejném duchu.

Jinak, už těch slov letos bylo opravdu dost, takže:

UŽIJTE SI KRÁSNÝ A POHODOVÝ ADVENTNÍ ČAS. VAŠE VÁNOČNÍ SVÁTKY, AŤ JSOU POŽEHNANÉ, PLNÉ RADOSTI, LÁSKY A SOUNÁLEŽITOSTI. Z ROKU 2018 SI NESTE PLNO SKVĚLÝCH VZPOMÍNEK A ZKUŠENOSTÍ A DO ROKU 2019 RADOSTNÉ OČEKÁVÁNÍ, ZVĚDAVOST VE VĚCI PŘÍŠTÍ (třeba i se Správnou Cestou) A NADŠENÍ TEN ROK PROŽÍT NA PLNO, AKTIVNĚ.

Přeji nádherný měsíc.

S láskou

Dana Rýdlová

Správnou cestou

www.spravnoucestou.cz

www.facebook.com/SpravnouCestou/

tel. 773 549 667