Tarot výklad karet

MRTVÝ MĚSÍC?

«   Blog
1.2.2019

Tak jsme ochutnali z roku 2019 a teď už bychom se měli rozjet vpřed, ale únor je ze své podstaty měsícem klidu a i energie, jež naznačují karty (v odkazu https://www.spravnoucestou.cz/menu/2019---vyklady-na-mesic/unor), nebudou o nějakém zásadním posunu vpřed. Ale když splyneme s přirozenými pochody přírody, pak ten “mrtvý“ měsíc je potřebný pro intenzivní nástup energií, které jsou potřeba k rozjezdu jara v následujícím měsíci. Tak sem s tím „mrtvým“ nebo „rozhlížecím“ měsícem! Však ani nemusíme neustále podávat 100% výkony, i když nám to doba podsouvá. S úsměvem vzpomínám, jak mi maminka vyčítala „lenoru“ („když tě to chytne, tak bys mi ani poslední sklenici vody nepodala“), a když jsem procházela duchovním výcvikem, tak jsem se dověděla, že mohu, opravdu mohu, být někdy líná, jak zákon káže. Vlastně je to umění, všechno pustit, přestat řešit a nedělat nic. Samozřejmě, zodpovědnost zůstává a některé věci nemůžeme vynechat, ale jde o to, že se učíme více splývat s přirozenými energiemi a tudíž více vnímat sami sebe, více se respektovat a využívat svá jak aktivní, tak pasivní období. I v podmínkách, které jsou nám dány dobou, prostředím, lidmi okolo nás, bychom měli především vidět sebe a své potřeby. Nemluvím o sobectví, mluvím o spokojenosti, radosti a lásce… a o to jde především. Je-li člověk spokojený, dělá cokoli s radostí, chutí, pak se cítí naplněný láskou a může jí šířit dál. Takže i z „mrtvého“ února může získat víc, než by kdo očekával.

Mandalka si vysloveně žádala, aby sloužila k vyrovnání energií. No, a není nic účinnějšího a výmluvnějšího, než čínský symbol jin a jang. Takže kdykoli se budete v únoru cítit vykolejení, vyčerpaní, nebo naopak přetlakovaní, pak se stačí vrátit na stránku s výklady na tento měsíc a bude tam pro Vás otevřená mandalka, jež Vás vyladí přesně tím směrem, který v danou chvíli budete potřebovat…

… tedy s malými výpadky. Ty stránky potřebují poněkud oprášit, vyšňořit, takže bude docházet k občasnému výpadku fungování, protože na nich budu intenzivně pracovat, aby byly přátelštější jak k Vám, tak k soudobým technologiím.

Nebojte se však, že když budu přilepená k počítači, že mi nezbude čas na Vás. Jestliže se ztrácíte, nevíte jakou cestou se vydat, jsem Vám k dispozici s výklady karet, ať už osobně v Trutnově nebo po telefonu, Skypu, nebo psanou formou. Samozřejmě, jestliže se Vám nedaří dlouhodobě, pak zvažte, zda není na čase se hlouběji podívat na sebe, své schopnosti i slabší stránky pomocí numerologického rozboru, abyste byly úspěšní ve svých dovednostech a lépe se Vám dařilo i v tom, co je pro Vás výzvou, protože v tom nejste tak kovaní. A pokud Vám nepomůže s energiemi ani mandalka, a „fakt už nemůžete“, pak si přijďte na „ležení“ a osvěžení energií Reiki.

Teď už ale zvolna vstupujeme do měsíce února a já Vám přeji, ať je v pohodový.