Tarot výklad karet

Síla myšlenek

«   Blog
5.11.2013

A je to tu znovu, zas a zas. Pochybnosti o tom, že "to nemůže fungovat a že je to nesmysl".

Spousta z nás (a řekla bych, že téměř všichni) je schopná uvěřit a připouští, že síla myšlenek funguje, když na někoho (většinou blízkého) myslíme a on nám potom zavolá. Ale jakmile se jedná o cokoliv jiného, už sílu myšlenek popírají. Proč je tak těžké pochopit, že je přece zbytečné myslet na to, co nechci? Proč raději nemyslet na to, co chci? Když mi nebude chutnat třeba dršťková polévka (nebo cokoliv jiného - pardon všem příznivcům dršťkovky-:)), tak si ji přece jednoduše nebudu dávat a vyberu si něco, co mi chutná. Úplně stejné je to s myšlenkami.

Vím, je těžké se to naučit, ale důležité je, to pochopit a snažit se s tím něco dělat. I když spousta z nás se prostě rádo staví do role oběti a trpitele. Je to jednodušší než převzít otěže a něco udělat. Stěžovat si a svalovat neúspěch na druhé je opravdu jednodušší.

Položte si otázku: "Opravdu vás to baví? Není lepší cítit se dobře, naplno prožívat život a poprat se se vším, co nám zkříží cestu?" Samozřejmě nepodceňuji to, jaký osud každý z nás máme. Někdo si prostě vytáhl "černého Petra" a všechno se na něj jen valí. Ovšem i s tím se dá bojovat. Nenastal právě teď čas s tím něco udělat? Věřte, že bych toto nepsala, kdybych neměla zkušenosti, které mám. A také mě hodně posilují zkušenosti s mými klienty, kteří to opravdu dokázali (a leckdy to byla otázka jen několika týdnů) a přiznávají, že je to vlastně úplně jednoduché. JE TO JEN NA VÁS!

Přeji všem hezký slunečný víkend, Markéta