Tarot výklad karet

V jakém duchu se ponese rok 2014?

«   Blog
1.1.2014

V jakém duchu se ponese rok 2014?

Rok 2014 je ve znamení čísla 7 (2+0+1+4=7). Sedmička je velmi mystické číslo vztahující se k duchovnu, rozjímání a filozofii. Pojí se s Neptunem a vodním znamením Ryb.

Rok ovlivněný číslem sedm je ve znamení osobního růstu a rozvoje. Více než kdy jindy se budeme vracet k myšlenkám ohledně nás samých ale i fungování světa. Budeme mít tendenci více hloubat nad tématy nejen našeho ale i planetárního vývoje. Je to rok přemítání a hloubání, kdy budeme hledat hlubší a opravdový smysl seberealizace.

Budeme více nuceni vrátit se k vlastním vnitřním zdrojům, spoléhat více na sebe než na druhé, uvědomit si svou vnitřní sílu. Spousta z nás sama sebe opomíjí, upřednostňuje ostatní a sama sebe ani příliš nezná. Je to ale spíše jen útěk a obava před sebou samými. Tento rok máme šanci si spoustu věcí uvědomit a také změnit. Máme lepší příležitost lépe poznat sami sebe. Vytáhnout "kostlivce ze skříní" a porozumět jim. Výsledkem této práce mohou být výrazné změny v životě jednotlivce (a potažmo i celého lidstva). Dále nalézání nových způsobů, jak naplnit své nejhlubší touhy a sny.

Dochází k rozvíjení nejvyšší sféry duchovních schopností, následkem čehož budeme lépe schopni rozeznat skutečné problémy a budeme nacházet jejich řešení. A to často zcela novým způsobem. 

Rok s vibrací čísla sedm bude úspěšný právě pro ty, kteří se chtějí něco nového o sobě dozvědět. Pro ty, kteří cítí, že tato zastaralá cesta - i když osvědčená - již není tak účinná a uspokojivá. Naskytne se příležitost uplatnit svůj velký potenciál. Je ale třeba být ochoten zbavit se všeho nefunkčního, zastaralého a ubíjejícího v nás samých. Tento rok je hlavně o nás a našich schopnostech.

Tak jen do toho! Přeji všem mnoho a mnoho úspěchů v nalézání sebe sama.

Markéta-:))