Tarot výklad karet

Kniha, která Vám pomůže ke změně - "Mé kouzelné Já"

«   Blog
2.4.2014

Přijměte pozvání ke knize

"Mé kouzelné Já. Jak najít kouzlo uvnitř každého z Vás"

Všem, kdo mají chuť se naučit na sobě pracovat a dozvědět se něco víc, nabízím svou právě dopsanou knihu.

Proč právě tento název – MÉ KOUZELNÉ JÁ? Nebojte se, nebudu Vás nutit věřit na „čáry máry“. Ale pokud si tuto knihu přečtete, dojdete k názoru, že to, co považujeme za podivné či neuvěřitelné, ještě neznamená, že to neexistuje. Každý z nás má v sobě kouzlo. Toto kouzlo si často vědomě zasouváme hluboko do podvědomí a zahalujeme ho, často pod vlivem okolí, do roušky strachu. Budu se Vám snažit ukázat, jak pracovat s Vaším kouzelným já. Což Vám pomůže k lepšímu pochopení nejen Vás samých, ale také Vašeho nejbližšího okolí.

Tato kniha je návodem na „sebeléčení“ pro každého. Informace v ní popsané mají za úkol otevřít a aktivovat Vaši pravou hemisféru. Je zde popsán osmidenní harmonizační program. Předem je dobré přečíst si doplňující informace, které rozšíří Vaše pochopení. Dále je zde 8 harmonizačních kreseb, má vlastní práce.

Cena knihy 249 Kč (plus poštovné, možno vyzvednout osobně)

Ukázka knihy (titul, obsah, některé obrázky,..) na mém webu:http://www.lecitelstvi-masaze.eu/fotoalbum/kniha--me-kouzelne-ja--aneb-jak-najit-kouzlo-uvnitr-kazdeho-z-vas/Krásný den,

Markéta

www.lecitelstvi-masaze.eu