Tarot výklad karet

Časté dotazy k výkladu karet

«   Blog
20.4.2014

Nejčastější dotazy k mému výkladu karet

Než mě kontaktujete, rozmyslete si své otázky, termín, kdy chcete výklad a způsob, jakým výklad chcete a kolik minut chcete (15 minut, 30 minut, 60 minut). Jaká témata budeme na konzultaci (výkladu karet) probírat, to je na Vás. Ke každému z vás přistupuji individuálně.

 

1. Jakým způsobem probíhá výklad?         
Na výběr máte tyto způsoby výkladů na dálku: Facebook, Skype, ICQ, Viber, WhatsApp, telefon (volám já Vám a cena spojení je v ceně výkladu), e-mailové výklady. Nebo můžete zvolit výklad osobní - Vojkovice nad Svratkou.Mimo osobního výkladu je vždy nutná platba předem.Pro zahraniční výklady je vhodný z telefonických hovorů Skype, Viber, WhatsApp, možná i Facebook. Pokud si vyberete Facebook výklad nebo Skype výklad, tak se jedná o konverzaci (výklad) v délce 15 minut, 30 minut nebo 60 minut - ty si předem zvolíte. Můžete se ptát na co chcete.Když si vyberete výklad přes telefon, tak Vám po předchozím Vašem zaplacení na můj bankovní účet v předem smluvený čas zavolám a provedeme výklad karet. Vy nic neplatíte za telefonické spojení - to je již v ceně výkladu.Pokud si zvolíte e-mailový výklad, tak mou věštbu na e-mail obdržíte dle typu výkladu, který si zvolíte (přesný termín obdržení e-mailového výkladu závisí na mé vytíženosti).Jestli budete mít zájem o výklad po Skypu s web kamerou, tak je nutné, abyste mě na to upozornil(a) při domluvě termínu. Jak svůj čas při konzultaci se mnou využijete, to je na Vás - můžete se ptát, můžeme kombinovat různé metody tak, aby výsledek byl pro Vás co nejlepší. Např. Vám můžu vyložit zásadní události z minulosti, nahlédnout pak do budoucnosti nebo můžeme rozebírat pouze aktuální záležitost, která Vás zajímá či se můžu podívat na Vaše čakry a bloky, které Vám částečně či zcela ovládají Váš život a pomoci Vám je odstranit nebo to může být kombinace všeho výše jmenovaného - je to vše o domluvě.Dopředu nechci znát žádné informace - to vše probereme při samotném výkladu. Pokud se mnou chcete rozebírat svou záležitost (myslím tím třeba ,,nastínit" a to především telefonicky), tak to už počítám jako výklad, protože využívám různé esoterické metody včetně jasnovidectví, působím i částečně uklidňujícím účinkem, protože předávám energii a to jen tak ,,nevypnu". K tomuto ,,opatření" jsem se rozhodla především proto, že čím dál tím víc lidí má tyto tendence a snaží se mi odvykládat, co vše chtějí vědět a nepočítají to už do výkladu a tudíž do času, který jsem s nimi strávila.Nejlepší čas pro kontaktování mé osoby je 7:00 - 22:00 od pondělí do neděle - a to včetně svátků - způsob kontaktu ponechám na Vás.

 

2. Vykládáte i do zahraničí?
Pracuji na dálku, takže výklad můžeme provést do jakékoliv světové země. Pro SLOVENSKO mám zvýhodněnou nabídku a to, že platbu posíláte vnitrostátně, takže odpadají poplatky za převod do zahraničí.Ze zahraničí mi prosím nepište SMS, ale volejte na mobil nebo pište e-maily na info@vestirnaonline.cz

 

3. Kolik výklad stojí a kolik stojí otázka?
Ceny Vám z konkurenčních důvodů sdělím na požádání - viz kontakty. Na výběr máte z výkladu na 15 min, 30 min či 60 min. Vykládám karty na počet minut, takže se můžete ptát za předem dohodnutý čas na cokoliv. U mě počet otázek nerozhoduje, rozhoduje Vámi předem zvolený čas.Jediná vyjímka jsou e-mailové výklady, kde jsou předem dohodnuté podmínky a e-mailové výklady jsou bez následné konzultace zdarma.

 

4. Jakým způsobem se platí?
Platí se předem a to z důvodů špatných zkušeností s klienty. Pokud mi na můj e-mail info@vestirnaonline.cz pošlete kopii transakce, tak výklad MŮŽE proběhnout dřív - záleží na mých časových dispozicích (prosím nespoléhejte na to, protože se množí čím dál víc lidí, kteří mi pošlou kopii transakce a účet mají prázdný, tudíž žádné peníze nedojdou na můj bankovní účet - z těchto důvodů, abych si nemusela každého prověřovat předem, jsem omezila možnost, že stačí zaslat kopii transakce, aby výklad proběhl dříve). 

Způsoby platby jsou následující:

- převodem na náš bankovní účet (CZK, EUR, USD, GBP, AUD, CAD) 

- poštovní poukázkou typu A na náš bankovní účet - přesnou adresu sdělujeme na požádání

- poštovní poukázkou typu C na náš bankovní účet  - přesnou adresu sdělujeme na požádání 

- peníze v obálce - poštou -  zejména u zahraničních měn (vzdáváme se zodpovědnosti za doručení na naši adresu) 

- prostřednictvím Western union - platí pro všechny zahraniční platby - zadejte koncovou měnu CZK

- osobně - tento způsob platí jen při osobním setkání

 

5. Potřebujete ode mě nějaké informace?
Všechny informace, které od Vás budu potřebovat, tak si řekneme až na daném sezení. Předem žádné informace znát nechci.Ti z vás, kteří by mi chtěli dopředu říct svůj příběh (prodloužit si tak zadarmo výklad), budou tak činit zbytečně - psát ani pamatovat si to nebudu. 

 

6. Kdy může být internetová (mobilní) konzultace?
Pod internetovou konzultací se skrývá výklad karet přes Skype, Facebook, ICQ. Pod mobilní konzultací je výklad po telefonu, kdy volám já Vám (nabídka pro telefon je platná pouze v rámci ČR).Sezení může být, jakmile budou peníze od Vás na cestě - tzn. až se strhnou z Vašeho účtu. Má banka je FIO banka.Pamatujte, že pokud nemáte stejnou banku jako já a chcete výklad přes víkend, tak se peníze strhnou v nejbližší pracovní den - tzn. třeba v pondělí.Teprve potom můžeme provést výklad (pošlete mi kopii transakce a výklad bude moci být v pondělí, pokud budu mít volný termín).

 

7. Kolik zaplatím, když si vyberu konzultaci přes Váš telefon?
Nabízím výklad prostřednictví telefonu v rámci ČR, kdy si dohodneme předem termín konzultace, Vy zaplatíte převodem na můj bankovní účet, pak teprve může proběhnout výklad (převod na bankovní účet trvá 1-3 pracovní dny). Zavolám Vám v předem dohodnutý čas na Váš telefon, který mi předem uvedete. Vy nic neplatíte za telefonické spojení - to je již v ceně výkladu.Ceník výkladů přes telefon Vám sdělím na požádání.

 

8. Až Vám peníze přijdou, ozvete se mi sama?
Jakmile odešlete platbu, dejte mi o tom vědět - buď na e-mail: info@vestirnaonline.cz nebo telefonicky (+420 604 552 856). Vzhledem k velkému počtu klientů a různým způsobům výkladů bude jistější domluvit se takto než když mi odešlete platbu třeba za e-mailový výklad, ale nemáte jistotu, že mi přišel e-mail s informacemi o tom, že nějaký výklad vůbec chcete.

 

9. Můžu si u Vás založit ,,záchranný" kredit na výklad karet. Pokud ,,ano", tak kdy pak obdržím výklad? 
Pokud chcete patřit mezi mé stálé klienty, kteří mají u mě předplacen ,,kredit" na výklad karet, tak se stačí dohodnout na podmínkách.Výhodou této služby je, že obdržíte VIP termíny na výklad karet a to hlavní - nečekáme, až se peníze připíší na můj bankovní účet.Tato nabídka platí pro klienty, kteří využívají aktivního způsobu výkladu - tzn. mobil, kdy volám já Vám a neplatíte již žádné poplatky navíc za telefonické spojení, pak Skypu či Facebooku. Minimální částka, kterou si u mě můžete předplatit, činí 170 Kč. Časově Vás neomezuji, do kdy musíte kredit vyčerpat. Jediná podmínka je, že se výklad uskuteční - kredit již nevracím. Tento ,,kredit" ale můžete klidně předat někomu ze svých blízkých (nemusíte ho vyčerpat Vy osobně - to je již na Vašem rozhodnutí). Jen upozorňuji na novinku a to, že pokud se nebudete schopna, Vy nebo někdo jiný místo Vás, výkladu zúčastnit již v předem domluvený termín a neomluvíte se mi do 24h předem před výkladem (e-mail: info@vestirnaonline.cz, mobil: +420 604 552 856), tak si z dané částky strhávám 50 %.Pokud se Vám tato nabídka líbí, tak mě neváhejte kontaktovat na e-mail: info@vestirnaonline.cz

 

10. Jaké novinky ve Vašich službách nabízíte?
Telefonický výklad
na mobil či na pevnou linku - v rámci ČR, kdy Vám zavolám já na telefon v předem dohodnutý čas a po Vaší předchozí platbě. Cena telefonického spojení je již v ceně výkladu.

SMS věštírna = prostřednictvím SMS Vám odpovím na Vaše dotazy (zdraví, láska, kariéra, rodina,...) - tato nabídka platí jen pro české mobilní operátory. Cena: 1 otázka (nikoliv 1 Vaše SMS) = 50,- Kč - obdržíte krátkou odpověď prostřednictvím max 2 SMS 

E-mailové výklady = stále rozšiřuji nabídku e-mailových výkladů - pokud zvolíte e-mailový výklad, tak si můžete vybrat z typu ,,Normal" a ,,Expres" - nabídku najdete zde: http://www.vestirnaonline.cz/CENOVE-AKCE.html

 

11. Může se stát, že výklad nevyšel nebo nevyjde?
​Odpovědi na tyto otázky naleznete zde: http://www.vestirnaonline.cz/Karty.html