Tarot výklad karet

INDIVIDUÁLNÍ TERAPIE vs RODINNÉ KONSTELACE vs ASTRO KONSTELACE

«   Blog
11.11.2013

    Stalo se mi teď několikrát po sobě, že moji klienti neznají rozdíl mezi individuální terapií a konstelacemi, což mě inspirovalo, abych to trošku víc popsala.     Obojí je vhodné podstoupit, pokud řešíme jakékoli problémy v rodině, partnerství, práci nebo třeba i po zdravotní stránce.    

    Při individuální terapii vycházím kromě své intuice z One Brain (kineziologie), Voice Dialogue, regresní terapie a částečně i z principu rodinných konstelací. A tady je právě jádro pudla – pouze částečně, jelikož ind. terapie je už svým názvem postavena tak, že pracuju s emocemi a mentálními programy klienta jako jediného strůjce své spokojenosti.

    V konstelaci ovšem pracujeme s celou tzv. duší rodu, kde se urovnávají vztahy vzájemné tím, že se každému členu vrátí jeho místo, na které patří (celý proces uzdravování je trochu složitější, nicméně nebudu zabíhat do detailů, protože mi jde o vysvětlení, nikoli zmatení). Z toho vyplývá, že při ind.terapii můžeme urovnat vztah klient x jeho matka, klient x jeho otec atd., neuvidíme ovšem celý obraz rodiny nebo systému naráz, proto potřebujeme zástupce v konstelacích, abychom vnímali všechny energie tvořící rodinu (rodinnou duši). Jde o dva různé způsoby práce na sobě samé a moje osobní několikaletá zkušenost je, že se výborně podporují.    

Jako samostatný druh terapie zbývají astro konstelace, kde vycházíme z horoskopu klienta a zabýváme se jeho podosobnostmi, vnitřními rozpory. Místo za konkrétní lidi si zástupci vezmou role planet, tedy podosobností. Zde je možné, že se z některé planety vyklube např. otec, kterého si takto klient projektuje, nebo se nám zobrazí příběh jedné z podosobností z minulého života, abychom mohli tento život pročistit, vzít si z něj ponaučení a propustit.

www.astrologie-brno.cz