Tarot výklad karet

Poselství - signály, které dostáváme II

«   Blog
14.11.2013

Zamyšlení - Poselství, pořekadla = stará pravda

Narážíme na ně každý den. Každý z nás používá stará rčení, pořekadla. Ani si neuvědomujeme, jakou mají hloubku. Jsou založená na pravdě. Jejich používání se nám tak nějak vrylo pod kůži, takže je vlastně používáme po staletí jen tak mimoděk, aniž bychom si kolikrát uvědomovali, co vlastně doopravdy znamenají a co nám mají říci. 

Jakmile si je začneme více uvědomovat, začneme také vnímat jejich opravdová poselství. Je to opět jen o tom, abychom se naučili lépe vnímat věci, které se nám dějí. A také se z nich poučili-:))

Pojďme se podívat na jedno z nich - "Co zaseješ to také sklidíš"

Minulý týden jsem byla na poště. Když jsem vešla dovnitř, byli tam asi 2 lidi ve frontě. A potom jeden muž, který byl sice v řadě, ale vlastně tak trochu bokem, jelikož si teprve vyplňoval papírky na doporučený dopis. V momentě, kdy na mě došla řada a já se posunula k okénku, muž se doslova nacpal přede mě (podotýkám, že nikdo jiný za mnou již nestál, takže mohl klidně počkat). S tím, že tam byl dřív než já. Když jsem slušně a v klidu podotkla, že to je sice pravda, ale že má ještě nedopsané lístky a tudíž je řada na mě, tak se s úšklebkem utrhl, že si ten druhý v klidu dopíše, zatímco se bude vyřizovat ten jeho první. Šlo spíše o formu, jakou se vyjadřoval. Úřednice na to jen tak koukala a čekala, až si to vyřešíme. Nechala jsem ho jít, výjimečně jsem totiž nikam nespěchala-:)). Řekla jsem si, že to asi potřebuje (myšleno ironicky) a že se mu toto chování vrátí. Tedy ne že bych mu to přála, upřímně mi byl "šumák". S největší pravděpodobností ho čeká situace, kdy bude OPRAVDU pospíchat a muset stát v opravdu dlouhé frontě či něco podobného. Tím ale také nechci rozhodně nikoho nabádat, k tomu, abyste se nebránili, když jste v právu. Svým způsobem měl pán pravdu, byl tam dřív a nakonec ten druhý lístek opravdu stihl vyplnit v době, kdy se vyřizoval jeho první. Šlo spíše tedy opravdu o formu, jakou se vyjadřoval a jak neurvalý byl. Podotýkám znovu, že za mnou nikdo nestál a tak by asi nebylo tak strašné, kdyby mě slušně nechal jít, místo aby do mě strkal.

Ale jak jsem pokračovala já? Po vyřízení záležitosti na poště jsem se ještě zastavila v malém krámku pro 1 - 2 věci. Byl to pultový prodej, tam jedna paní, která toho chtěla opravdu hooodně - velký nákup, což znamená na dlouho. Nicméně v momentě, kdy jsem vstoupila, se mě sama mile zeptala, jestli toho chci hodně, že ona to má na dýl. Jelikož jsem chtěla jen 1 či 2 věci, tak mě pustila a já byla během dvou minut venku-:)) 

Možná si řeknete, jakou to má souvislost? Určitě takovou, že jelikož jsem "zasela" svým přístupem na poště "dobro", bylo mi to ihned vráceno. Samozřejmě toto je jen takový "bezvýznamný příběh", nic extra důležitého se neodehrálo. Ale přece, je tu další důkaz a uvědomění si, že "TO FUNGUJE". Každý z vás tyto mini příběhy prožíváte každý den. Naučte se je vnímat a učte se z nich! 

Tímto "mini příběhem" chci jen ukázat na to, že signály, které Vám jsou posílány, opravdu existují. Nic není náhoda. Vnímejte více věci, které se vám dějí a naučte se v najít skrytá poselství pro Vás.

Pokud máte i Vy nějaký podobný příběh, poučení či zážitek, prosím, jste vítáni se podělit-:)) Právě uvědoměním si těchto zdánlivě nezajímavých a nedůležitých věcí, se učíme.

Hezký den všem,

Markéta