Tarot výklad karet

RUDOLF SLÁNSKÝ - oběť nebo pachatel? ANEB ZASE ČERNÁ LUNA V AKCI

«   Blog
24.11.2013
Před dvanácti lety se mi při pobytu v Anglii dostalo do rukou Doznání od A. Londona. Nevěděla jsem, o čem kniha je, objevila se jen předtucha něčeho hodně palčivého, ale přesto jsem ji přečetla. Tehdy jsem neznala svoje minulé životy a netušila, jak moc aktuální téma procesů pro mě je. Dnes mi to znovu připomněla série České století, které právě dospělo do tohoto období. Kniha je o stíhání tehdejším režimem, včetně opravdu bolavých momentů mučení a nucení k vykonstruovanému doznání ke zradě.
Ráda bych se ale zastavila u R. Slánského, kolem kterého se proces nejvíc točil. Až dnes jsem otevřela jeho horoskop, abych si odpověděla na otázku v titulku: Byl tedy oběť nebo pachatel? Tak nějak obojí. Oběť režimu, jehož byl přívržencem (a na někoho to padnout muselo) a pachatelem obětování nevinných zároveň.
V nativním horoskopu v podstatě úplně stačí pro tento účel vidět Černou Lunu ve Štíru, navíc zapojenou kvadrátem do úplňku ve Vodnáři. Jsou zde i další zajímavé aspekty, ale není mým cílem je probírat všechny. Ano, z jeho subjektivního pohledu se mohl cítit obětován, "vždyť toho tolik pro režim udělal"... Ale jestli někdy karma prostřednictvím Č. Luny hovoří opravdu jasně a nekompromisně, je to zde: "čeho ses dopouštěl, toho ti bude dopřáno. Připravoval jsi ostatní o svobodu a pak o život, projdeš tím v tomto životě. Chtěl jsi být vidět, budeš viděn". Ve své podstatě opakoval karmu z předchozích životů, ale ani prožití hrůzy 2. světové války osobně jej nenavedly jinam, než opět k touze ovládat a k pokračování v hrůznosti v obdobné formě.
Takže o tom také je Č. Luna ve Štíru a vy kdo ji máte, netřeba se děsit, jen se jí podívat do očí (třeba přes České století večer ve 20h na ČT1). Tak i tak není na výběr, ona vás nenechá se nedívat a předhodí více či méně vybíravě to, co chce. Tak si tak říkám, že lepší je chtít sama...
www.astrologie-brno.cz