Tarot výklad karet

Proč jsem si vybrala Tarotové karty

«   Blog
28.7.2015

Tarotové karty slouží k nahlédnutí do vnitřních obrazů duše. Taroty jsou uceleným pomocníkem pro rozkrytí životního obrazů. Slouží k ujasnění situace, nasměrování a k poskytnutí objektivního náhledu na situaci. S pomocí Tarotu můžete vidět kam směřujete, co na své cestě potkáte, nebo čemu se naopak vyhnout.

Velmi dobře dokážou poukázat na nezpracované zážitky z dětství, nebo ze situací, které se v našem životě uskutečnily.

Osobně musím říci, že je mnohem snazší vyložit karty druhé osobě, než-li sama sobě. Ale znám mnoho žen, které s Tarotem dokázaly pracovat převážně jen pro sebe. V mém životě byly chvíle, kdy jsem se rozhodla si do nich nahlédnout také, ale většinou mi ukázaly, buď to co jsem chtěla vidět, nebo to, že se mám spoléhat na intuici v dané situaci. Přestala jsem tedy Tarotové karty používat pro sebe. Pochopila jsem, že odkrývat budoucnost mám ostatním, ale ne sobě samé.

Jak jsem se k Tarotu dostala?

 

Když budu upřímná, tak musím říci, že jsem jim velmi pohrdala. Přišlo mi, že Tarot může vykládat kde kdo. Což je svým způsobem pravda, ale zároveň není.

Vykládala jsem s kartami typu Lenormand, cikánskými, ale hlavně mariášovými. Dělali mi několik let společnost. Po určité době jsem cítila veliké omezení právě skrze mariášové karty. Absolutně nezohledňovali svobodnou volbu a to mi začalo dost vadit. V tu chvíli se mi otevřela cesta k Tarotu. Viděla jsem je u jedné astroložky. Byl to Dračí tarot. Viděla jsem jak najednou ožívaly obrázky a draci ke mně začali mluvit. Přestože jsem s Tarotem předtím do styku nepřišla, tak jsem mu porozuměla okamžitě. Posléze jsem zjistila, že Tarot používali cikáni. A já jsem z půlky cikánka po svém otci. Možná proto jsem je hned pochopila a začala jsem je používat. Mám je ráda pro jejich volnost, zachování svobodné volby a pro jemné naznačení cesty. Ono totiž není důležité co bude za pár let.

Nejdůležitější je co je nyní, ale i to co bylo.

A s tím Tarot umí pracovat perfektně. Taroty mi slouží k napojení se a předávání informací. Samozřejmě dnes už někdy karty ani nepotřebuji a jen se napojím. Ovšem pro klienty je příjemnější pokud vidí, že mám něco z čeho čtu. Napojení se už jim přijde trochu moc. Tedy některým. Někteří mé vhledy přímo vyhledávají. Nezajímají je karty, ale to co mi přichází v napojení. Osobě to moc ráda kombinuji, tvoří to tak ucelenější obraz. Díky Tarotu a Vhledům vám mohu poskytnout pomoc a vedení ve vašich situacích. Těším se na setkání s vámi.

 

Buďte v lásce, Eva

Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu.

Zdroj: Eva Pitnerová

www.vedomevhledy.cz

www.facebook.com/vedomevhledy