Tarot výklad karet

Léčivý mandalový kalendář 2014

«   Blog
4.11.2013

DRUJTE ZDRAVÍ A HARMONII

 

Přemýšlíte již nyní nad Vánočními dárky? Dárkový kalendář může být dobrá volba-:)) Darujte zdraví a harmonii. Limitovaná edice.Více info na http://www.lecitelstvi-masaze.eu/fotoalbum/mandalovy-kalendar-2014/

Po půl roční práci jsem dokončila mandalový kalendář na rok 2014.

Obsahuje: 

- 13 mandal (12 měsíců + 1 na obalu) k příslušnému měsíci

- kalendář je nástěnný velikosti A3

- obsahuje zdravotní doporučení k danému měsíci a příslušnou afirmaci (léčivý výrok)

- mandaly jsou kreslené tak, aby každý měsíc harmonizovaly danou část těla, která je v největším výkonnostním stupni

- určitě vhodné pro Vás ale i jako dárek. Vánoce se blíží, darujme zdraví-:)) - objednávky prosím na email: lecitelstvi-masaze@centrum.cz (popř. tel: 734 442 601)

- případné dotazy ráda zodpovím-:))

- ukázka mandal z kalendáře viz: http://www.lecitelstvi-masaze.eu/fotoalbum/mandalovy-kalendar-2014/

Cena 450 Kč (+ 60 Kč poštovné) 

Možno vyzvednout osobně na adrese: nám. Svobody 1452, Úvaly u Prahy

nebo zasílám poštou na Vámi zadanou adresu.

Platbu prosím na účet: KB  78 - 90 29 66 02 57 / 0100  KS 308   text: jméno, příjmení 

 

Co je to mandala?

Mandala je léčivý harmonizační obrázek, kresba (v tomto případě kresba v kruhu).  Mandala je léčitel. Pomáhá překonat smutek, dokáže uklidnit mysl, dobít chybějící energii. Harmonizuje a působí i dlouho po dokončení. Postupně uzdravuje pouhým pohledem na ni. Jejím vlivem se čistí prostor, mizí škodlivé vibrace, všechno má tendenci vracet se k rovnováze a harmonii. Svými specifickými vibracemi pomáhají s harmonizací čaker, tedy i s léčbou psychických a fyzických obtíží.

Mandaly kreslím již řadu let. Některé ukázky můžete nalézt na mém webu: lecitelstvi-masaze.eu. Zde najdete i některé mandaly k vytištění. Můžete si vybrat, která Vás zaujme a podle libosti vybarvit. Obzvláště děti mají tyto kresby rády-J

 

 

Jak Vám bude kalendář pomáhat?

Mandalový kalendář si dejte na dobře viditelné místo (někde, kde se často vyskytujete). Prostě se jen zahleďte na mandalu příslušného měsíce a pokuste se naučit odříkat související léčivý výrok (afirmaci). Kalendář tak bude pomáhat Vašemu zdravotnímu stavu k celkové harmonizaci a posílení organismu. Někdy se Vám ani nebudou chtít odtrhnout oči.