Tarot výklad karet

Jako obvykle vs. změna

«   Blog
1.6.2016

Tak už opět v obvyklém čase Vás zdravím, obvyklým způsobem. A „jako obvykle“ jsou pro Vás v odkazu http://www.spravnoucestou.cz/menu/2016---vyklady-na-mesic/cerven

připravené výklady na právě začínající měsíc.

Když se ohlédnu za květnem a šancí, kterou jsem Vám dala, s tím abyste napsali, k čemu Vám ty výklady jsou, musím konstatovat, že se nikdo nevyjádřil. Přitom to byla pro vás šance a pro mě výzva, jak se dál budou utvářet stránky „Správnou cestou“. A musím konstatovat, že „jako obvykle“. Možná ještě není čas na přerod stránek, možná Vám to tak vyhovuje, možná to ani nečtete, možná se Vám nechce nic měnit… ale v tom je ten chyták… změna je život… a o změně je i tento měsíc. Opět je tu příležitost, možná i nutnost, udělat krok vpřed na svých cestách. A to za nás nikdo neudělá, vlastně kromě osmiček nemá nikdo nadějné vyhlídky, že bychom si zrovna v červnu vzájemně pomáhali.

Energie prostě proudí stejně jako voda, a jak se říká „do stejné vody dvakrát nevstoupíš“. Můžeme neustále činit stejné kroky a stejné skutky, ale vždy dosáhneme jiného účinku. A i když se nám bude zdát, že je všechno „jako obvykle“, bude všechno jinak. Podívejte se z okna. Jistě tam stojí strom, který tam byl před rokem, „jako obvykle“ se opět zazelenal, ale jistě zaznamenáváte, že je alespoň o kousek větší, než loni… a to je ten důkaz, že ten strom žije – roste. Až to tak nebude… zemře. A to je i princip našeho bytí, naší existence, našeho života… i my musíme růst, jinak ztrácíme smysl a můžeme zemřít. A proto co chvíli přichází energie, které nám takový růst, zajišťují právě tím, že nás nutí ke změně.

Jistě, lidi kolem nás nám tvrdí, že tak, jak to je, je jedině správně, že to nám dodává jistotu. A ono ano… jistotu že zemřeme snadno a rychle:-). Ale chceme to tak? Není v nás alespoň kapka dobrodružné povahy anebo vnímáme alespoň trochu svou duši, která potřebuje naše fyzické tělo, protože v nehmotné formě se nedá zažít takový růst, jako v té hmotné?:-)

A tak se ptám: Budeme využívat možností ke změně? Budeme žít? Nebo to bude „jako obvykle“?

 No, mě napadá, že od nynějška pod každými výklady bude možnost se k nim v komentářích vyjádřit. Ale změna… už bez možnosti něco získat… tedy když nenastane nějaká změna:-)