Tarot výklad karet

... o život nám přece jde především.

«   Blog
1.1.2017

A je to tu! Před chvílí jsme se přehoupli do nového roku a vlastně i do nového devítiletého cyklu, který také přináší možnost věnovat energii něčemu novému nebo to staré pojmout novým způsobem… a každopádně, pokud chceme využívat vědomě energií, jež nám vesmír posílá, a neplahočit se za něčím s občasným úspěchem, musíme, ano musíme, chytit vlnu hned v začátku.

Ano samozřejmě, může být tento rok 2017 opět jen jedním rokem z mnoha (nebo mála), našeho života, ale můžeme začít realizovat cokoli, po čem naše srdce touží, nad čím už dlouho přemýšlíme a dosud jsme si netroufali.

Moje generace je vychována k tomu, aby se příliš neprojevovala, splynula s davem, nevyčuhovala a o těch „mladých“ říkáme, jací jsou draví, troufalí. Taky generace od nás starší říkají, že bychom se od nich měli učit. A ti „mladí“ se nechtějí učit nic a žijí ze dne na den… jeden si říká, kdo má vlastně pravdu? A víte, že všichni?… V každém z nás je starší duše bez zkušeností s touto realitou a s rozumem momentálního věku. Takže když si nastolíme v sobě rovnováhu, pak bez zbytečných bojů, dokážeme naslouchat radám starších a brát si z nich to nejlepší, abychom s dětskou hravostí a zvědavostí byli otevření čemukoli, co k nám přijde a získávali tak zkušenosti. A protože každý máme také svou osobitost, projevili se v tom nejlepším z nás a troufli si na to se realizovat tak, jak nás naše poslání vede.

Jak to všechno zvládnout? Pro někoho těžší, pro někoho lehčí, ale jediná cesta je nesoudit a neodsuzovat, ale čerpat, přijímat, být otevření čemukoli, co možná neznáme, je to nové a tudíž hodné prozkoumání.

Možná říkáte o mnoha věcích a činnostech, že je neumíte, ale ono je to jinak. Jen jste si zatím netroufli je vyzkoušet, a dokud to neuděláte, tak nelze soudit. Využijte ten jedničkový rok k tomu si troufnout na něco, co jste si dosud netroufali. Poskytne Vám to jednak mnoho zkušeností, ale také mnoho zážitků, na které pak můžete vzpomínat a čerpat z nich. Protože tenhle svět je úžasných nevyčerpatelným zdrojem života a o život nám přece jde především.