Tarot výklad karet

Sdělení tarotu Magie druidů k měsíci ŘÍJNU pro jednotlivá znamení+bonus pro ŠTÍRY

«   Blog
19.9.2017

Sdělení tarotu Magie druidů k měsíci ŘÍJNU pro jednotlivá znamení+bonus pro ŠTÍRY

 

Anděl a poselství pro všechny ŠTÍRY a nejen pro ně, také pro všechny na tento měsíc

„Ztiš se a jdi dovnitř do sebe. Dopřej si čas. Ticho. Jak se cítíš?? Běhají ti v hlavě myšlenky, co všechno musíš? Uvolni se. Nech je plynout  a naslouchej sama/sám sobě. Co tvé tělo říká?? Co by si přálo? Co mu nedopřáváš? Zvědom si vše, co tvé tělo k tobě vysílá! Můžeš si to zapsat.

Pak se zaměř na své srdce. Jak se cítí? Co ti chce sdělit? Případně jaká je příčina toho, co cítí? Naslouchej všemu, co ti povídá. Případně jak bys mu mohl/a pomoci, aby mu bylo líp? Zase si  vše můžeš zapsat.

A stejně tak se zaměř i na svou duši.  Zůstaň ztišená/ý a naslouchej. Má pro tebe vzkaz. Co ti chce říct?  Užij si její společnost. Můžeš vést i rozhovor, pokud zase naopak chceš se dozvědět něco ty od ní…   I to vše si můžeš zapsat.

Až budeš cítit, že už je  vše vyřčené, tak se můžeš vrátit zpět do tvé reality  (přítomnosti). Přečti si vše, co sis napsal/a a začni si naslouchat. Dopřej svému tělu, srdci i duši, po čem touží!!!  Budeš se pak cítit určitě líp, ne-li přímo skvěle!!! :)“

* * *

Chcete mít svého anděla, vyrobeného přímo pro sebe? Zde je odkaz

A než přejdeme k jednotlivým výkladům pro tento měsíc, tak bych Vám s radostí představila můj nový program „Transformace s láskou a lehkostí“, který nyní nabízím  do 20. září za ZAVÁDĚCÍ cenu a je s ní spojená SOUTĚŽ o HODNOTNÉ VÝHRY!!!

 

dále pro jednotlivá znamení: