Tarot výklad karet

Říjen 2017

«   Blog
4.10.2017

Andělské povídání pro měsíc říjen 2017 ♥ přeji příjemné čtení ♥

V Říjnu, se na energetické úrovni odehraje spousta věcí ,za zmínku určitě stojí ku příkladu téma které se otevře a zůstane otevřené až do konce listopadu, téma bude KOMUNIKACE .

Různé hádky budou v těchto měsících s cela obvyklé ,budou však darem ne kletbou protože díky nim vyplují na povrch různé negativní vzorce chování ,zděděné po rodičích a naučené negativní rekce od rodiny a přátel celkově,pokud budete vnímavý a pravdiví vůči sobě, můžete si těchto svých negativních vzorců všimnout a po té je přetvořit .Díky hádkám také vyplují na povrch emočních vod vašich životů různé lži a polopravdy, které pro vás budou také DAREM ,protože díky nim si uvědomíte s jakými lidmi máte tu čest a moc dobře si po té rozmyslíte, zda s nimi chcete nadále sdílet svůj život či ni-koly . Nezapomínejte však, že i lidé co vám lžou a chovají se k vám tak jak se vám nelíbí , jsou pro vás DAREM, protože vás tímto obohacují o zkušenosti za které po té postupem času budete velice vděční.

Vše je ve vašich rukách.Bůh vám dal tu moc a sílu tvořit ,ale to zda budete tvořit dobro či zlo, to je už je jen čistě na vás ♥

Druhé téma které se otevře během října je:BOJÍM SE KONCŮ BOJÍM SE ZMĚN ,MÁM STRACH !

mít strach je destruktivní ,kdo má strach ten nic nedokáže, takový člověk nepřekračuje své hranice pohodlí a raději se smíří s tím jak žije, než aby se pokusil žít lépe.Hlavu vám nikdo neutrhne ! a za zkoušku přeci nic nedáte.Snažte se dělat to co chcete skutečně dělat.Víte vůbec co máte rádi ? nebo jen žijete jak se dá ?

Konce jsou potřebné ,život je cyklický.Tak jako se střídá roční období, tak přesně i tak vše ostatní se, stále mění.Vesmír je v neustálém pohybu ,a vše v něm končí i začíná souběžně ,je to přirozené.Změny jsou nutné, a život je změna.Kdyby jste žili stále stejným způsobem HROZNĚ BY JSTE SE NUDILI !Lásky moje, vy se nemusíte bát ničeho ♥ vy jste duše které žijí v hmotných tělech, aby mohli sbírat zkušenosti.I to zlé je potřeba ,kdyby jsme žili jen jako v bavlnce ,naučili by jsme se něco ?

Zkuste si sepsat na papír a4 co vše jste se díky zlu naučili a pochopili ,a jak moc jste se posunuli ohledně svého myšlení díky negativním událostem které jste prožili.A prozkoumejte své názory ,to co říkáte ,je vaše nebo jste to někde sebrali ?

Přeji vám krásný říjen ,krásné dny a krásné hodiny ,vše je na vás ,vše je ve vás.

Kontakt : andelskepovidani@email.cz

S láskou Natalie