Tarot výklad karet

Novoluní v sobotu 18. listopadu 2017 ve znamení Štíra

«   Blog
9.11.2017

Novoluní v sobotu 18. listopadu 2017 ve znamení Štíra

 

Novoluní nastane v sobotu 18.11.2017 ve 12:42 ve znamení Štíra. Tento den bude Slunce i Luna ve znamení ŠTÍRA!  Štír je vodní znamení, patří tedy pod živel VODY stejně jako Ryby a Rak. Štír si pamatuje stará zranění a křivdy. A toto novoluní je pomůže uzdravovat, abychom mohli začít s novým, čistým štítem.

O tomto novoluní si dávejte pozor na pohlavní  a močovou soustavu také na stydkou kost.  Jsou v tomto dni obzvlášť citlivé, proto se snažte o ně pečovat a nezatěžovat je. Pokud pro ně můžete nyní něco udělat – udělejte to. Bude to mít dvojnásobný účinek. Každopádně je nevystavujte zbytečně nadměrné zátěži.

Obecná charakteristika tohoto novoluní:

Jste vedeni k lásce. K prožívání lásky ve všech vztazích. Otevření srdce a jeho naplnění láskou. Je potřeba se osvobodit od starých vzorců, které vám v tom ještě brání. Uvolněte minulost spolu s těmito omezeními a otevřete své srdce lásce. Dovolte si zažívat lásku. Pak se stanete „KRÁLOVNOU“ či  „KRÁLEM“ vašeho života. Už se přestanete nechat ovládat různými situacemi. Teď si svůj život řídíte vy sami! 

více v odkazu