Tarot výklad karet

Přeji zázračně zázračný rok 2018

«   Blog
1.1.2018

před pár okamžiky skončil rok 2017, a jak mi říkáte, jste rádi, že už je pryč. O to větší očekávání máte na ten letošní rok. Ale jak už víte, očekávání nestačí, potřebujete si vytvořit svůj záměr, a právě proto byl ten loňský rok takový, jaký byl, abyste neseděli a neočekávali místo toho, abyste vzaly své věci do svých rukou a uskutečnily svá očekávání. Že jdu na Vás pěkně zhurta?! Zase je to na Vás? Zase Vám nic nespadne jen tak samo od sebe do klína? J Však víte, že mým posláním je Vám pomoci na správnou cestu, podpořit Vás, nalézt ten správný směr a ne Vás máchat v převážně marném čekání na zázrak. Moje zkušenosti mi jasně říkají, že jakmile se aktivně postavím ke svým záležitostem, učiním rozhodnutí, nastává řešení a dojde třeba i na ten zázrak.

Takže Vám přeji zázračně zázračný rok 2018.

No, a to mě přivádí k informacím, jež jsem Vám už avizovala před měsícem… tedy změny.

Tou první a nejzásadnější změnou je mé rozhodnutí, jež uzavírá pracovnu v Hradci Králové, Nerudova 615/9. V průběhu ledna tak už mám pouze několik volných termínu pro osobní konzultace do Hradce.

Toto rozhodnutí, ale pro Vás neznamená, že končím nebo že Vás opouštím (to bych Vám opravdu neudělala J)… Jen měním působiště. Od února se plně rozjede má činnost v Trutnově, Mládežnická 521. Takže každého ráda přivítám tam. Samozřejmě, jestliže není ve Vašich možnostech přijít/přijet osobně, stále platí, že jsem Vám k dispozici po telefonu a Skypu, za stejných podmínek jako dříve (viz Ceník na http://www.spravnoucestou.cz/cenik )

Další věcí, kterou musím změnit, a ne ze svého rozhodnutí, je na webových stránkách odkaz „Otázky a odpovědi“. Vede mě k tomu Obecné nařízení na ochranu osobních údajů, známé jako GDPR. Protože tato služba musela stát právě na poskytnutí osobních údajů, které byly veřejně přístupné, je tento list z mých stránek odstraněn s dnešní platností. Pro nové klienty to znamená, že už si mě nemohou vyzkoušet, než se rozhodnou využít mých placených služeb, tak jak to bylo po celých devět let od počátku mé činnosti se Správnou Cestou. Jako vodítko jim mohou být Vaše názory a recenze na mou práci. Bude tedy dobré mi do mailu poslat Váš názor (a moc mě nechvalte, ať mám prostor k dalšímu růstu ;-) ). Veškeré ostatní údaje, které od Vás získám ať už osobně nebo při jiné formě komunikace, jsou pod zámkem, takže se nemusíte obávat jakéhokoli sdílení s kýmkoli jiným, ostatně jako doposud.

Něco končí, něco se zavírá, a vzniká prostor pro něco nového. Takže první věc, která se rozhýbe, bude FB stránka Správnou Cestou, kterou naleznete na www.facebook.com/SpravnouCestou/ I jejím smyslem, stejně jako hlavních stránek www.spravnoucestou.cz bude Vás motivovat k radostnému, láskyplnému a zdravému životu, jehož jste sami tvůrcem – mistrem. A protože mě znáte, víte, že jsem hravá, chystám tam pro Vás motivační hry, jež Vám mohou vynést nějakou tu drobnou výhru z mých služeb a tvorby, ale to už bude stát na výměně energií, i když o peníze v tomto případě opravdu nepůjde.

Mandalka, jako obvykle novoročně v duhových barvách, Vám má pomoci na startu nového roku, takže zase můžete během ledna kdykoli se vrátit a nechat ji na sebe působit. 

Dana Rýdlová

Správnou cestou

www.spravnoucestou.cz

www.facebook.com/SpravnouCestou/