Tarot výklad karet

DANIELLA VĚŠTÍRNA - ukázka mé práce

«   Blog
12.2.2018

Výklad karet pro paní Lenku

V kartách vidím rozkolísané energie, jsou zde nečekané zvraty, zdravotní stav Vašeho syna je tak trochu jako na houpačce. Je velmi důležité mít tento stav pod kontrolou, bojovat, nenechat si situaci "utéct". Zdá se, že neustále balancujete kolem nějaké operace nebo lékařského zásahu. Zatím se vám to daří, ale je to nejspíše hodně náročné a vyčerpávající to zvládat. Chtěli byste se těmto zásahům vyhnout. Je tedy potřeba disciplína a dodržovat určité hranice, abyste zdravotní stav syna udrželi v nějaké snesitelné podobě. Karty ukazují spíše situaci než její vývoj. Je zde zobrazen váš boj s danou nemocí. Myslím, že se snažíte dělat maximum. Ale co říká Vaše podvědomí? Kam Vás vede? Naslouchejte své intuici co Vám radí. Karty ukazují vnitřní nestabilitu situace, možná i psychické výkyvy pochopitelně. Karty mohou odrážet i Vaše vnitřní obavy. Máte svou představu ohledně této situace a snažíte se ji udržet, ale rozhodně to nemáte jednoduché. Situace může být nevypočitatelné, nepředvídatelná. Je potřeba situaci řešit, udržovat v určitých snesitelných mezích. Chraňte tedy zdraví Vašeho syna co to půjde. Je na místě opatrnost. Rozhodně nepodceňujte situaci. Možná i odborná pomoc bude na místě, rozhodně vše raději konzultujte. Pozor, abyste situaci nepodcenili a neztratili kontrolu. Karty varují, abyste nepropásli nějakou příležitost, není dobré nedělat nic. Karty radí situaci nějak řešit.

Podle Stromu života byste měli poslouchat svou intuici, bojovat sami se sebou a svým přesvědčením, dělejte to, co skutečně cítíte, to vás může dovést ke správnému řešení.

Kvintesence radí, že se máte soustředit na svůj cíl, v tomto případě tedy na zdraví Vašeho syna a okamžitě situaci nějak řešit.

Karty tedy ale bohužel popisují spíše situaci, neukazují nám v tomto krátkém výkladu její vývoj. Není zde tedy jasné kam to povede, ale myslím si, že situace není zrovna stabilní a může to být i psychicky náročné období.

Co se týče numerologie, Váš syn zde má velmi nebezpečnou vibraci na životní cestě. Byla bych tedy na něj velice opatrná. Jakoby si má něčím projít a není jasné, zda to zvládne. On sám na to má, ale je tu i určité karmické zatížení.

Co se týče letošního roku, zde to vypadá nadějně. Pokud chcete něco řešit, mohla by být vhodná doba, protože syn zde má vibraci, při které může vše dobře zvládnout. Jsou zde nějaké osudové úkoly, kterým byste se měli věnovat. Rozhodujte ale vše s ohledem na syna.

Toto je tedy odpověď karet pro Vás. Přeji Vám jen vše dobré, ať vše dobře dopadne.

Chcete poradit na své životní cestě i Vy? Kontaktujte mne na Daniella.Tarot@email.cz :-)