Tarot výklad karet

...JEDNA ZKUŠENOST NEVYTVÁŘÍ PRAVIDLO...

«   Blog
1.5.2018

 A máme tu květen, lásky čas… a láska bude tématem i našeho růstu, i když nyní v podobě dosahování cílů, našeho uspokojení a především volby, kdo a co stojí za naše usilování, prostě co rozvine naší lásku vnější i vnitřní nebo co posílí leda tak naše ego. Tak či tak, opět získáme mnoho poznání, pochopení a zkušeností. A propos, duben si se mnou zahrál pěknou hru a ukázal mi, že jedna zkušenost neznamená, že to je pravidlo. Avizovala jsem 14 dnů dovolené na zotavenou a ono se mi to protáhlo/protahuje ani nevím jak a kam až. Takže po počátečním rozčarování, následném přijetí faktu střídajícím se se snahou to změnit a pochopením, že právě jedna zkušenost nevytváří pravidlo, čerpám ze situace to, co se dá. Ale to, co přineslo nejprve rozčarování, tak je opět použitelné na spoustu jiných záležitostí (práce, vztahy, zkoušky či třeba zdravotní oblast) a možná proto se děj právě ubírá touto cestou. Ono v mnohém právě na základě jedné zkušenosti bereme zpátečku, prcháme, schováváme se, rezignujeme a raději už v dané věci nejdeme dál. Já měla štěstí, že má první zkušenost nebyla tak špatná. Sice mě napadlo, jestli budu mít odvahu podstoupit to znovu, ale zase ten cíl za to stál. Jenže opravdu se nevstoupí dvakrát do jedné řeky a to co na poprvé proběhlo poměrně hladce, dneska bych řekla „v poho“ má na podruhé naprosto jiný scénář. A tak se tu jen usmívám a beru to tak, jak to je. Jo, ptáte se, jestli bych to absolvovala potřetí? Kdyby bylo třeba, určitě. Jednak ten cíl je velkou motivací, a pak kdo ví, jaká by byla ta nová zkušenost ;-)

Jak Vám budou energie nakloněny v květnu, se dočtete ve výkladech pro jednotlivá osudová čísla v odkazu http://www.spravnoucestou.cz/menu/2018---vyklady-na-mesic/kveten

Tak ale teď už je opravdu čas na to, podívat se na ty nové výklady, a pak už si užít dnešek ať už jako „lásky čas“ nebo jako svátek práce.

Přeji nádherný měsíc.

S láskou

Dana Rýdlová, Správnou cestou

www.spravnoucestou.cz

www.facebook.com/SpravnouCestou/

tel. 773 549 667