Tarot výklad karet

... NENÍ TEN PRAVÝ ČAS "ZAMRZNOUT"

«   Blog
1.6.2018

Už toho máte dost? Stále nějaké energie, které nás učí nebo komplikují život? V něčem nás brzdí nebo tlačí vpřed? Proč nemůžeme mít taky trochu klid? Napadají Vás jistě tyto otázky, když čtete měsíc za měsícem výklady energií. Slýchám to z Vašich úst. Ale já se usmívám. Je to úhel pohledu, který na to všechno, na to učení, komplikace, brzdy, nátlak či neustálé akce zaujímáme.

Je spousta lidí, co má úžasné a realizovatelné cíle, ale když přijde na to, aby šli do toho, tak by se to dalo říct, „zamrznou“. Možná strach, možná lenost, možná pohodlnost, nebo si možná myslí, že jim to možná samo spadne do klína nebo možná to za ně někdo vytvoří… Jej, tolik „možná“ v jedné větě. Možné je všechno, ale přece jen vzpomeňte, kdy jste neřešili žádné možná, snad, někdy, ale prostě šly do toho, navzdory tomu, že jste měli strach, dvakrát se Vám nechtělo, bylo by lepší počkat nebo jít jinou cestou. Vyplatilo se to, co?! A o to jde. Máme červen, tak na nějaké „zamrznutí“ není ani dobré počasí. Kdy jindy čerpat sluneční energii a s ní se pustit vpřed? A energie, že jsou příznivé jen někomu? Zvykla jsem si místo slov „problém“ a komplikace“ používat slovo „výzva“… a je po problému. :-D

A to je přesně ten jiný úhel pohledu, který Vám pomůže, když už těch energií máte dost, nemáte chuť se něco učit či překonávat, kdeže je síla, a toužíte po tom klidu. 

          Teď to vypadá, že červen bude zase pěkný energetický masakr, ale nebojte. Posláním dnešního reportu je Vás probudit, povzbudit a nasměrovat, ať už Vás potká cokoli, ať se na to dokážete podívat ze správného úhlu. Jak to vychází pro Vaše osudové číslo tento měsíc, naleznete v odkazu https://www.spravnoucestou.cz/menu/2018---vyklady-na-mesic/cerven

Samozřejmě tyto výklady jsou univerzální, a i když vychází, nenahradí individuální výklad, přímo Vám na tělo, konkrétně na Vaší situaci. Takže jsem Vám k dispozici. Vidím, že jste se vyrovnali i se změnou sídla, a i když jinde, tak stále stejně kvalitně jsem tu pro Vás. 

          Mandalka u výkladů krásně rozkvetla, tak se potěšte a čerpejte její energie po celý měsíc. Opět vidíte neomezený prostor, stejně tak, jako máte neomezené množství možností. 

Přeji nádherný měsíc. 

S láskou

Dana Rýdlová, Správnou Cestou