Tarot výklad karet

SVOBODNÁ VŮLE

«   Blog
1.1.2019

Ano, ani letos nepřijdete o mou malou měsíční intervenci, abyste měly informace, jak o energiích, tak i o tématech, které jsou v daném období aktuální.

Když se řekne „nový rok“ evokují se mi, a jistě ne jen mě, novoroční předsevzetí. Mám vyzkoušeno, že je lepší si nic nepředpovídat, nelajnovat, netlačit se někam, kam jsem se nedostala přirozenou cestou. Vždycky je lepší změnu dělat tehdy, když to vnitřně cítíme. Je to stejné jako kdybychom batole učily logaritmy, prostě tak to nepůjde, bude to násilí bez valného efektu. Samozřejmě, člověk musí vědět, co chce, ale na druhou stranu potřebuje vytvořit prostor, aby se to dělo. A k tomu je potřeba cítit se v dané věci „doma“, i když vůbec neví, jaký bude výsledek… SVOBODNÁ VŮLE… to je to, co potřebujeme. Čím víc poskytneme sobě, druhým, věcem, svobody, tím víc získáme. Je to přesný opak toho, co běžně děláme. Ale ne nadarmo tu máme trojkový rok v pozadí s dvanáctkou. Dvanáctka je omezení, oddělení, trojka je svoboda, uvolnění, poznávání a zábava. I v té trojce je cílevědomost, ale ona neumí hledět na konec, ona prožívá tady a teď. Kolikrát už jste slyšely „buď tady a teď“, „víc buď, míň řeš“. A teď na prahu roku 2019 k tomu máme i příznivé energie. Užívejme si takové přízně! Náhled na energie tohoto roku naleznete v odkazu https://www.spravnoucestou.cz/menu/2019---vyklady-na-mesic

Ke každému prvnímu dni v měsíci patří i výklady energií podle tarotu, které naleznete v odkazu https://www.spravnoucestou.cz/menu/2019---vyklady-na-mesic/leden

I po těch letech mě nepřestává překvapovat, jak dobře „sedí“, i když jejich prvotní smysl bylo Vás bavit a zaujmout. Ale navzdory jejich dokonalosti nenahradí individuální výklady. Proto jsem tu pro Vás, ať už Vás trápí cokoli, nefunguje jakákoli životní oblast. Možná nevidíte „jak neřešit“, jak víc být tady a teď, jak dopřát svobodu svým záležitostem, a v tom ty mé kartičky umí opravdu dobře pomoci. A to se mi na nich líbí, že nevěští budoucnost, nelajnují, jak co dopadne, ale dopřejí svobodnou vůli a jen inspirují k těm nejlepším krokům na naší cestě.

S mandalkou roztáčíme energie tohoto roku, takže proto stylizovaný větrník, samozřejmě v barvách Správnou Cestou. Opět je otevřena po celý měsíc, pomůže se sladit s novým rokem, s novými energiemi, probudit spáče nebo ukázat věci z jiného úhlu. Samozřejmě zážitky s naladěním na mandalu můžete se mnou sdílet.

V průběhu listopadu a prosince jsem Vás zásobila i numerologickými náhledy na jednotlivé dny. Vzhledem k tomu, že odezva byla minimální, ale aktivním za ni děkuji, tak nadále bude na FB nebo v odkazu „Aktuálně“ k dispozici týdenní kartička.

A s tím vším souvisí i další… Letošní trojka je o aktivitě. A ačkoli vím, že Vám poskytuji zajímavé, inspirující i zábavné informace, přece jen by pro Vás bylo užitečnější a pro mě výzvou, kdybyste se zapojili a psali mi, co že na těch stránkách, ať už velkých či malých, hledáte, postrádáte, chcete číst. Vrátím se, přece trojka je o rozvoji a pohybu vpřed, tak ať se Správnou Cestou frčíme vpřed. 

Pokud potřebujete s čímkoli pohnout, nečekejte na zázrak, zázraky jsou pro aktivní lidi, tak jsem tu pro Vás, protože někdy i když chceme, tak nevíme jak, a chce to nalézt jiný pohled, jiný způsob, jinou cestu, ať už v kartách nebo vyladěním osobních energií… 

A teď již přeji nádherný měsíc, protože „jak na Nový rok, tak po celý rok“. 

S láskou

Dana Rýdlová

Správnou cestou

www.spravnoucestou.cz

www.facebook.com/SpravnouCestou/

tel. 773 549 667