Tarot výklad karet

Výklad z tarotových karet, numerologie, grafologie - akce listopad 2019

«   Blog
28.10.2019

SLEVOVÉ AKCE  LISTOPAD 2019      

        1) Velký výklad na vztahy (vhodnost partnerů k sobě, rozbor situace, řešení krize, budoucnost vztahu, důležitá rozhodnutí v oblastí vztahu apod.) pro zadané i nezadané za pouhých 299 Kč. Výklad zaslán e-mailem.  Třeba dodat data narození a křestní jména.          

      2) Výklad po telefonu na jakýkoliv problém do 30 min (telefon platím já) za pouhých 249 Kč .              

     3) Strom života (ukáže Vám, k čemu je určen Váš život, jakých cílů můžete v budoucnosti dosáhnout, co Vás čeká v citovém životě, v práci i jinde, jaký budete mít v budoucnosti domov, co Vám brání dosáhnout Vašich cílů, jaké překážky budete muset v budoucnosti překonávat, jaká cesta je pro Vás nejvhodnější.) za pouhých 299 Kč. Výklad zaslán e-mailem.Třeba dodat datum narození.      

     4) Roční Horoskop podle data narození a křestního jména (zdraví, práce, klíčové životní situace, vztahy, finance, cíle v tomto roce, rodina, souhrn apod.) za pouhých 299 Kč. Výklad zaslán e-mailem. Třeba dodat datum narození.   

       5) Numerologický rozbor osoba (charakteristika člověka, jeho silné a slabé stránky, jeho nadání, zdravotní indispozice ap.  s předpověďmi na tři roky dopředu) za pouhých 399 Kč  . Vhodné nechat vyhotovit i na děti, aby se rodiče v nich lépe vyznali a lépe s nimi mohli jednat. Poznali jejich nadání, sklony apod. Třeba dodat datum narození a křestní jméno.         

        6) Kurz numerologie na dálku za pouhých 1 999 Kč. Z pohodlí domova se naučíte vyhotovit numerologický rozbor na jakoukoli osobu.            

        7) Velký výklad na práci (změny práce, vhodnost pro kterou práci, více prací, důležitá rozhodnutí v oblasti zaměstnání  ap.) za pouhých 299 Kč.       

         8) Výklad z tarotových karet přes e-mail na jednu jednoduchou otázka za pouhých 149 Kč. Výklad bude zaslán e-mailem. Třeba dodat datum narození  a křestní jméno osoby, které se dotaz týká  a konkrétní jeden dotaz.      

         9)  Tarotový Kříž (výklad na minulost a na budoucnost, co bylo, co bude, co nebude a jak to dopadne) za pouhých 299 Kč. Třeba dodat datum narození a křestní jméno.         

      Lze zakoupit i dárkové poukazy v hodnotě 400, 500, 600, 700, 1000 Kč a každý si pak vybere při uplatnění poukazu libovolné služby v hodnotě poukazu nebo lze zakoupit  poukazy na konkrétní akci dle nabídky. Platnost poukazu bude do konce ÚNORA 2020. Vhodný dárek i pro blízké k Vánocům.  

T.č.: 606959547

Email: ivanovova@volny.cz

Web: numerologie-grafologie-tarot.cz