Tarot výklad karet

PŘÍTEL STRACH

«   Blog
1.11.2019

          Opravdu se mi jeví neuvěřitelné, že tu už máme listopad a říkám si, kdepak je těch předchozích deset měsíců. No, marné jistě nebyly, jen se možná rychle staly minulostí. Dnes tu ale máme první listopadový den, a jak avizují kartičky, energie se začínají měnit a my už opět reagujeme na frekvenci strachu a boje.

          Náš přítel strach… to je ono! My se bojíme i toho svého strachu.:-) Ale zkusme se dnes na něj podívat. Zavřete oči a představte si ho, jako člověka. Jak vypadá? Má jasnou podobu nebo je to jen takový zamlžený obrys? Je to vysoký hromotluk nebo vetchá stařena? Je to vůbec člověk anebo má jiný status? Je u Vás blízko nebo si zachovává odstup? Přitahuje Vás nebo odpuzuje?… sledujte co se s tím Vaším strachem v průběhu takového pohledu děje… Roste ten strach? Odvrací se? Vzdaluje se nebo se přibližuje? Chce s Vámi komunikovat? Nebo se snad stydí? Možností je opravdu nepřeberné množství. Možná máte chuť mu něco říct, ale pozor - je to přítel. Co byste pro svého přítele nejraději udělali? Co mu dopřejete? Udělejte to… No, a v zájmu zachování rovnováhy, v tomto případě celistvosti, jakého přítele si k sobě přizvete nyní? O opět jako jste pracovali se svým strachem, vytvořte si to, co Vás bude podporovat, co si budete moci hýčkat, s čím Vám navzájem bude dobře… protože je tu listopad a vyrovnáváme energie.

          Jaké tendence má Vaše osudové číslo a jak s tím pracovat se dočtete ve výkladech v odkazu https://spravnoucestou.cz/nove-prispevky/listopad-2019/. 

          Mandalka samozřejmě připomíná zítřejší dušičky, nejen ve stylizaci květu jiřiny, ale také mnoha plaménků, které pomáhají duším zemřelých, aby nebloudily a nalezly teplo a světlo na svých cestách. Pro nás tahle mandalka je také takovým světlem, ke kterému se můžeme obrátit, když v průběhu listopadu budeme bloudit a jediné po čem budeme toužit, bude bezpečné místo plné světla a tepla. Je tu pro Vás. 

          V Galerii DaRy pro Vás přibylo zase několik obrazů, přívěšků i hrníčků, naplněných kouzelnými energiemi, možná je tam ten Váš. 

          Energie ale samozřejmě můžete ladit i při konzultacích, prostřednictvím numerologických rozborů či harmonizaci těla, duše i prostorů. 

Tak, ale teď už přeji nádherný měsíc. 

S láskou

Dana Rýdlová

Správnou cestou

www.spravnoucestou.cz

www.facebook.com/SpravnouCestou/

tel. 773 549 667