Tarot výklad karet

Tarotové poradenství - zajímavá novoroční nabídka

«   Blog
30.12.2019

VÝKLAD Z TAROTOVÝCH KARET, NUMEROLOGIE A GRAFOLOGIE - ZAJÍMAVÁ VÁNOČNÍ A NOVOROČNÍ NABÍDKA

1) Tarotový horoskop na rok 2020: zdraví, práce, láska, finance, překážky v tomto roce, cíle v tomto roce, rodina, zaměření roku za pouhých 299 Kč. Lze zakoupit i formou vánočního dárkového poukazu pro své blízké. Poukaz bude zaslán e-mailem. Jeho platnost bude do konce dubna 2020. K vypracování je potřeba dodat datum narození a křestní jméno osoby, které se bude výklad týkat. Zakázka bude zaslána také e-mailem. Jako dárek k objednávce Vám navíc zodpovím dvě jednoduché otázky formou ANO-NE.

2) Strom života: ukáže Vám k čemu je určen Váš život, jakých cílů můžete v budoucnosti dosáhnout, co Vás čeká v citovém životě, práci i jinde, jaké překážky budete muset v budoucnosti překonávat, jaká cesta je pro Vás nejvhodnější, za pouhých 299 Kč. Lze koupit i formou vánočního dárkového poukazu pro své blízké. Poukaz bude zaslán e-mailem. Jeho platnost bude do konce dubna 2020. K vypracování je potřeba dodat datum narození a křestní jméno příslušné osoby. Zakázka bude zaslána také e-mailem. Jako dárek Vám navíc zodpovím dvě jednoduché otázky formou ANO-NE.

3) Tarotová poradna: lze položit tři libovolné jednoduché otázky po e-mailu, po Skypu nebo telefonu na jakékoliv osobní problémy ( zdraví, práce, vztahy, problémy s dětmi, financemi apod.). za pouhých 199 Kč. Lze koupit i formou vánočního dárkového poukazu pro své blízké. Poukaz bude zaslán e-mailem. Jeho platnost bude do konce dubna 2020. K vypracování je potřeba datum narození a křestní jméno. Zakázka bude zaslána také e-mailem. Připravte si, co by Vás zajímalo. K výkladu bude použito tarotových karet a znalostí numerologie.

Neváhejte a velmi výhodně objednávejte ještě DNES. Objednávky budu přijímat do naplnění mé kapacity. PLATBY jsou předem na účet. Lze zakoupit i dárkové poukazy v hodnotě 400, 500, 600, 700, 1000 Kč a každý si pak vybere při uplatnění poukazu libovolné služby v hodnotě poukazu nebo lze zakoupit poukazy na konkrétní akci dle nabídky. Platnost poukazu bude do konce dubna 2020. Vhodný dárek i pro blízké k Vánocům.

T. č. 606 959 547

Email: ivanovova@volny.cz

Web: www.numerologie-grafologie-tarot.cz