Tarot výklad karet

JASNĚ A STRUČNĚ

«   Blog
1.2.2020

Vnímáte , že se energie zpomalily? Ono se to projevuje takovým vtipným způsobem. Už od 14. ledna mám pocit, že je konec měsíce a musím vše připravit na únor. Nebo ráno mám dojem, že mě toho čeká tolik, že by den mohl mít přímo 72 hodin, ale pak vše plyne, navazuje a dokonce vzniká prostor, kterému se říká volný čas. Takže každopádně letošní čtyřka v energiích zvolnila.

V tomto kontextu jsou zajímavé výklady pro jednotlivá osudová čísla. Při vykládání únorových energií jsem byla vedena k jasnosti a stručnosti, které přinesou světlo do temnoty. Ani bych neřekla, že jsem něčeho takového schopna ;-). Ale opravdu ať už jsem kolem toho letošního února chystala cokoli, šlo to samo. Pro nás to znamená to, že když tento měsíc budeme přistupovat s jasným cílem, pak se nebudeme s čímkoli mořit, trápit a neuvízneme v půli cesty (a ještě si tím vytvoříme volný čas). Ty výklady jsou pro Vás připravené v odkazu https://spravnoucestou.cz/nove-prispevky/unor-2020/

Mandalka v symbolice čísla dvě je vždy pro mě výzvou. Nejprve mě napadlo slovo „prolínání“. V tom máme barvy, ale v té dvojce se prolíná co? Přece protiklady… dobro a zlo, muž a žena, světlo a tma… den a noc. Heuréka! A tak vznikla tahle ve všem se prolínající mandalka, která spojuje vše, co my vnímáme jako protiklad. Ať už svádíte s někým či něčím boj, ať máte dojem, že spolu něco nesouvisí, nepasuje, pak se spojte s touto mandalkou a čerpejte z ní tyhle zajímavé energie. Je opět pro Vás otevřená po celý měsíc. 

Jak jsem avizovala v lednu, už jsou pro Vás v Galerii DaRy připravená srdíčka pro Vaše milé, které se Vám jistě budou hodit u příležitosti svátku Sv. Valentýna anebo kdykoli, kdy budete chtít vyjádřit cit, který chováte ve svém srdci, ať už vůči někomu druhému nebo třeba i vůči sobě. Nebo se vše dá použít i jako takový impuls k probuzení či vyladění patřičných energií. Vytvořil se čas i na pár hrnečků, vím jak je máte rádi, tak se mrkněte na https://spravnoucestou.cz/galerie-dary/, třeba je tam ten Váš. 

A samozřejmě, nebo prvořadě, jsem tu pro Vás s výklady karet, numerologickými rozbory i harmonizačními technikami, tak aby Váš život kráčel tou správnou cestou. 

Přeji nádherný měsíc. 

S láskou 

Dana Rýdlová

Správnou Cestou/Galerie DaRy

www.spravnoucestou.cz

tel. +420 773 549 667

danarydlova@spravnoucestou.cz

www.facebook.com/SpravnouCestou/