Tarot výklad karet

Tarotová poradna - zajímavá jarní nabídka

«   Blog
13.4.2020

VÝHODNÁ JARNÍ NABÍDKA

Poradna po emailu, po telefonu, po Skypu

1) Po emailu: Jedna otázka 199 Kč Dvě otázky 299 Kč Tři otázky 399 Kč Po emailu mi napište konkrétní otázky, křestní jména a data narození osob, na které se budete ptát. Dotazy se mohou týkat oblasti zdraví, práce, vzdělání, vztahů, nové lásky, rozvodu, dětí, rodičů, rodiny, manželských trojúhelníků, financí, studia, hypotéky, soudních sporů, těhotenství a různých jiných problémů a krizových situací a hledání východisek. Odpovědi pošlu co nejdříve to bude možné. Použiji k tomu numerologie, výklad z tarotových karet, svého vidění a svých vizí. Možno koupit formou dárkového poukazu jako dárek pro Vaše blízké k různým příležitostem. Platnost poukazu bude do konce července 2020.

2) Po telefonu a po Skypu: 15 min 99 Kč 30 min 199 Kč 60 min 399 Kč Dotazy se mohou týkat oblasti zdraví, práce, vzdělání, vztahů, nové lásky, rozvodu, dětí, rodičů, rodiny, manželských trojúhelníků, financí, studia, hypotéky, soudních sporů, těhotenství a různých jiných problémů a krizových situací a hledání východisek.

Možno koupit formou dárkového poukazu jako dárek pro Vaše blízké k různým příležitostem. Platnost poukazu bude do konce července 2020.

T.č. 606 959 547

Web: numerologie-grafologie-tarot.cz