Tarot výklad karet

PUSTÍME PSA Z VODÍTKA?

«   Blog
1.7.2020

Kartičky na letošní červenec neavizují „slunce, vodu, leháro“, naopak, teď je nutné „zabrat“ a konečně vstoupit na tu novou cestu. Mandalka k tomu dodává, že se máme podívat na začátek roku (připomenutí duhových barev). Podívejte se třeba na energie roku nebo, jak to viděly karty na leden, ať už ve všeobecných energiích nebo přímo pro Vaše osudové číslo. Tam je pro Vás směrovka, jak zvládnout červenec tohoto roku. Květ na mandalce nám ohlašuje plný rozkvět, tak věřím, že by ne snadné, tak určitě plodné období, bude aktuální i v tomto měsíci. A ty výklady naleznete na https://spravnoucestou.cz/vyklady-na-mesic/cervenec-2020/

Ono totiž, tak jak v popisovaných energiích je zřejmé, je na čase se pohnout jiným směrem, tak vlastně jde o to, abychom se od něčeho odpoutali. Z pohledu našeho rozumu je „staré dobré“ také bezpečné. Přitom jsme si vědomi, že zůstat stát nikam nevede. Proto nám může pomoct právě jiný pohled na odpoutání. Můžeme jej totiž vnímat naprosto stejně, jako když pustíme psa z vodítka. Ano, některý zůstane v bezpečí u pána, ale mnoho z nich s radostí využije uvolnění a dopřeje si svobodu. A co bychom si povídali, svobodu potřebujeme, jak se říká „jako pes drbání“.

Jestliže si dovolíme se odpoutat, pak se v nás uvolňuje také tvořivá energie. A to je to, oč tu běží. Nesnadné energie nepřichází proto, abychom měli těžký život (nebo aspoň měsíc), ale naopak, abych dostali prostor k posunu, růstu, rozvoji a nové životodárné energii. Pak jakoby začínají zapadat všechny informace, prožitky a zkušenosti do sebe a nastává ten kýžený posun vpřed.

Takže pojďme se ohlédnout na co jsme mysleli na začátku roku, jaké jsme měli plány, kam jsme měli v úmyslu dojít. Přidejme k tomu změnu, která v průběhu předchozích měsíců nastala a objevme tu správnou cestu, jak dál. Pak prožijeme velice plodný a úspěšný červenec. 

Samozřejmě jsem tu pro Vás s osobními výklady na míru a Vaši konkrétní situaci. Jaký se ve Vás skrývá úžasný potenciál, a jak ho v současnosti využít Vám mohou prozradit numerologické rozbory opravdu tvořené na míru. A samozřejmě jakékoli energie Vám můžeme společně poladit pomocí harmonizačních technik, které jsou v mé nabídce na https://spravnoucestou.cz/sluzby-pro-vas/. 

Do Galerii Dary jsem v průběhu minulého měsíce přidala opět několik obrazů, krabiček, hrnečků a osobních energetických zářičů. Tak pojďte vybírat na https://spravnoucestou.cz/galerie-dary/. 

A teď už přeji nádherný měsíc. 

S láskou 

Dana Rýdlová

Správnou Cestou/Galerie DaRy

www.spravnoucestou.cz