Tarot výklad karet

Výklad tarotových karet, numerologie a grafologie

«   Blog
26.9.2022

Zajímavá říjnová nabídka

1) Tarotová poradna: Můžete napsat tři otázky a přidat data narození a křestní jména osob, jichž se týkají. Odpovědi dostanete na emailovou adresu. Nejedná se o rozsáhlé výklady, jen dostanete odpovědi. Výhodná cena do konce října je 500 Kč. Výklad pošlu emailem.

2) Horoskop na rok 2023 rozšířené vypracování (zaměření roku, roční vibrace z numerologie a její vliv na tento rok, jak se Vám bude dařit v práci, v citové oblasti, zdravotní indispozice, cíle roku, finanční situace, poselství roku, na co se zaměřit v tomto roce a čeho se vyvarovat, obtíže roku atd.).K vypracování bude využito numerologie a tarotových karet. Výhodná cena pro Vás je nyní 750 Kč. K vypracování potřebuji datum narození osoby, na kterou má být horoskop vypracován a její křestní jméno. Zakázku posílám emailem.

Lze zakoupit i dárkové poukazy v hodnotě 400, 500, 600, 700, 1000 Kč a každý si pak vybere při uplatnění poukazu libovolné služby v hodnotě poukazu nebo lze zakoupit poukazy na konkrétní akci dle nabídky. Platnost poukazu bude do konce února 2023. Vhodný dárek pro Vaše blízké k různým příležitostem.

Ing. Světlana Ivanovová

Telefon: +420 606 959 547

Email: ivanovova@volny.cz

Web: http://www.numerologie-grafologie-tarot.cz/