Tarot výklad karet

Vánoční nabídka: Horoskop na míru, Tarotová poradna, oblíbený výklad Strom života - dárky pro každého

«   Blog
24.11.2022

1) Horoskop na rok 2023 rozšířené vypracování ( zaměření roku, roční vibrace z numerologie a její vliv na Vás v  tomto  roce, jak se Vám bude dařit v práci,  v citové  oblasti, zdravotní indispozice, cíle roku, finanční situace, poselství roku, na co se zaměřit v tomto roce a čeho se vyvarovat, obtíže roku, pozitiva a negativa roku. Výhodná cena pro Vás je nyní 800 Kč. K vypracování potřebuji datum narození osoby, na kterou má být horoskop vypracován a její křestní jméno. Lze využít i jako dárek k Vánocům či Novému roku. Lze darovat i poukaz  Vašim blízkým k vypracování Horoskopu. K vypracování bude využito tarotových karet a numerologie. Zakázku posílám emailem.

2) Tarotová poradna na tři jednoduché otázky: je třeba napsat otázky a křestní jména a data narození osob, jichž se týkají. Je možno také koupit dárkový poukaz na tuto službu pro své blízké. Výhodná cena je teď pro Vás 550 Kč. Zakázku posílám emailem.

3) Strom života: ukáže Vám, k čemu je určen Váš život, jakých cílů můžete v budoucnosti dosáhnout, co Vás čeká v citovém životě, v práci i jinde, jaký budete mít v budoucnosti domov, co Vám brání dosáhnout Vašich cílů, jaké překážky budete muset v budoucnosti překonávat, jaká cesta je pro Vás nejvhodnější, klíčové slovo Vašeho života a  Vaše charakteristika  nyní za výhodných 550 Kč. Lze koupit formou dárkového poukazu pro Vaše blízké jako neobvyklý dárek. 

 

Bližší informace:

T.č. 606 959 547

Web: www.numerologie-grafologie-taraot.cz

Email: ivanovova@volny.cz