Tarot výklad karet

KOSTNATÉ OBJETÍ SATURNOVO

«   Blog
26.12.2013

Víte, pod vlivem které planety mají klienti nejčastěji chuť konečně už pohnout s tím, co se jim v jejich životě nezamlouvá a přijít na terapii? Kdo by to byl řekl, je to Saturn. Předpokládala jsem to spíše u Urana a Pluta, ale ukázalo se mi časem, že tito spíš chodí na astro konzultace, není tam nutně rozhodnutí a vytrvalost. To když ale kostnaté prsty Saturnovy dosahují na osobní planety a tisknou tak, že tlak už je nevydýchatelný, pak to přijde, něco je potřeba změnit. Nebo spíš měnit pomalu a hezky od základu.

A která že ta znamení tiskne momentálně nejvíc a ještě asi rok bude?

Štíry, Býky, Lvy a Vodnáře - takže pokud jste narození v poslední dekádě nebo tam máte některou z planet, zřejmě za chvíli pocítíte výše popsané "objetí".

A co Saturn k jednotlivým znamením pronáší (nebo čím hrozí)?

ŠTÍŘI - pokud si dál budete brát všechno osobně a se stále stejnou intenzitou budete v sobě zkoumat a pitvat pocity, vytvářet domněnky, nikdy nedojdete poznání, že věci často jenom jsou, jak jsou. Nemá to co dělat s tím, co jste udělali, mysleli si nebo řekli - nemusí být žádná návaznost a rozhodně vám nepomůže sebetrestání. Zkuste to pustit.

BÝCI - můžete vyklouznout sami z toho stereotypního koloběhu, kdy bez zastavení se a promyšlení, jestli je to takto pro vás pořád ještě vyhovující, plníte úkoly a odškrtáváte tak položky povinností ze seznamu. Pokud to děláte ze zvyku nebo že vám to někdo druhý nalajnoval, později vás zastavím a pak už to bude spíš vyškobrtání než vyklouznutí.

LVI – naučte se rozeznávat pozlátko od zlata, pochlebování od respektu, faleš od vřelosti. Jste silní dost sami o sobě, nač viset na pochvale zvenčí, nač se nechat strhnout tam, kde už to znáte a kde vám není dobře. Pochválit se pak můžete sami, až klidně a s elegancí sobě vlastní zavřete dveře před neupřímností.

VODNÁŘI – chcete zažít lásku, něco hlubokého, co tady ještě nebylo a nejde to? Tak přestaňte svou neschopnost se citově vázat vydávat za potřebu svobody, protože tak jste největším vězněm – vezněm strachu z citových vazeb. A že by to mohlo bolet? To určitě ano, ale nebolí už náhodou víc současný stav?

Jestli se vám zdají Saturnova poselství krutě upřímná, tak nezdají, ony jsou. Chce, abychom hledali pravdu, a ta nepotřebuje kudrlinky ani omáčky. A já osobně si od jeho vlivu slibuju vzhledem k jeho objetí s mým nativním Uranem následujícího třičtvrtě roku, že dopiluju tendence stát se z "Bořka Bořitele" víc "Bořkem promyslím to, poopravím a pak možná zbortím". Vždyť už na tom pracuju taaaak dlouho, minimálně od přechodu přes Mars :-).

 I vám, kterých se to týká a třeba i moje (tedy Saturnovo) psaní jakkoli dotklo, přeju co nejméně odporu a co nejvíce ochoty přijetí toho, co je (aneb E. Tolle: "what you resist that persists"). Změny k lepšímu se totiž líp dělají z klidového stavu než z odporu.

www.astrologie-brno.cz