Tarot výklad karet

Naučte se vykládat karty

«   Blog
6.3.2014

Kurz v Praze .... Výklad karet vždy patřil, patří a nejspíš i bude patřit mezi nejvyhledávanější způsoby věštění. Předpovídání budoucnosti však není jediným cílem výkladu karet. Vykládací karty jsou především pomocným nástrojem na cestě sebepoznání a seberealizace. Mohou nám pomoci při rozhodování se v praktickém životě, stejně tak nám mohou poradit nejvhodnější způsob vnitřního postoje k událostem, se kterými si někdy obtížně víme rady.

Nezapomínejme, že karty nás také upozorňují na chybné vnitřní naladění, které v životě zaujímáme. Vykládací karty jsou v podstatě jakýmsi zrcadlem našeho současného stavu existence, našich životních událostí a jejich budoucích projevů. Karty nám odhalí tendence a možnosti,které se člověku naskýtají a kterými pravděpodobně i projde,pokud proti tomu nic neudělá. Není úplně vše dáno osudem, člověk má do jisté míry i svoji svobodnou vůli ... zobrazují linie osudu a linie, které se dají změnit k lepšímu.

Ať už karty ukážou cokoliv, nepodléhejte panice, jde o to, aby vám výklad pomohl najít cestu, i když bude sebetěžší, každý problém má totiž nejméně jedno řešení.

Termín 28.-30.3.2014, cena 3000,- Kč