Tarot výklad karet

POZOR NA JOGURTY

«   Blog
21.3.2014

Přeposílám info. Opět návaznost na článek, který jsem psala před časem. Hlídejte si, co do svého těla dáváte. Je to z velké části na Vás!

Článek níže napsala MUDr. Rašková, není to můj "výplod". Nicméně již nějakou dobu o tom vím a určitě i někteří z Vás už o tom slyšeli či to někde četli. Tak neuškodí ještě jednou-:)) 

Hezký víkend,

Markéta

POUŽÍVÁ SE "ZVÍŘECÍ" STŘEVNÍ MIKROFLORA DO MLÉČNÝCH VÝROBKŮ DANONE!!!!!!!!!!!! 

Actimel, jako mnoho dalších produktů Danone, obsahuje E1442 - geneticky modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlo.... ničí slinivku... Nebezpečné škroby jsou obsaženy nejen v kultivovaných mléčných výrobcích, ale také v kečupech a majonézách. 

Ing. Jiřina Charvátová

vedoucí střediska laboratoří

 - nejoblíbenější jogurty nejsou jogurty, ale zahuštěná obarvená hmota, která mléko neviděla ani z vrtulníku. Když jsem dělala analýzu bifidobakterií, zjistili jsme na laboratorních testech, že bifida v dlouho trvanlivých jogurtech jsou zvířecího původu tedy Bifidus esencis. Je to nejčastěji bifidus avicenc a ten skutečně není našemu tělu vlastní - je izolován z kachen a dobře a dlouho přežívá.

Některé státy mají zákaz používat jiné než lidské kultury a to proto, že určitý počet bakterií je schopen projít žaludkem a dojít do střev a u imunitně oslabených jedinců byly pozorovány časté výskyty tumorů např. je to ze studie z USA, kterou jsem použila ve své diplomové práci na téma bifidobakterie. Také tyto nelidské bakterie mohou nahradit původní mikroflóru a způsobovat průjmy. Osobně doporučuji jogurty ve skle jihočeské nebo Holandia bílé a to ovoce si přidat své. Acidofilní mléko Kunín bílé. 

U modifikovaných škrobů z kukuřice stejně jako u transgení kukuřice dělal výzkum můj profesor na VŠ a zjistil, že v 5 generaci potkanů je tak otřesný výskyt mustací a od 3 výskyt nádorů, že do nás vždy hřímal, že je naší povinností nepustit to do naší země.... bohužel je to tu.

Toto klidně můžete poslat známým mám na to diplomku a represí od Danone se nebojím.

 MUDr. Dagmar Rašková

Lékařka, Ambulance lékařské genetiky

GENNET, s.r.o.Kostelní 9, 170 00 Praha 7

Tel: +420 222 313 000

Mobil: 723 443 021

www.gennet.cz