Tarot výklad karet

UŽ ZASE TA BOLEST ZAD? TAK SE POJĎME NA NI PODÍVAT!

«   Blog
21.11.2013

V současnosti těžko hledat někoho, kdo nezažil bolesti zad. Když už ale nejde jen o dvoudenní napětí v ramenou, ale o bolest omezující tak, že si musíte rozmýšlet každý pohyb a uhýbat jí dlouhodobě, uhýbáte zároveň něčemu podstatnému – pochopení. Každá nesnesitelná bolest nebo přímo nemoc má svoje hlubší, nebo chcete-li duchovní příčiny (ano, množné číslo je správně, zřídka jde o příčinu jedinou).

Když si rozdělíme páteř na krční, hrudní a bederní, tak potom blok na krční páteři hovoří o neochotě podívat se na situaci z více úhlů, nepřátelství a pokud jsou bolavé i trapézy, jste zatíženi břemenem druhých. Oblast hrudní poukazuje na nevyplakanou bolest, malou péči o sebe sama a citová zranění, která nejsou vyléčena. Bedrům se nelíbí pocity viny, kterými je přetěžujete. Za těmi se skrývá nepokora typu "já za všechno můžu a jsem špatná/ý."

Tyto postoje někde vznikly, cestou je tedy jít ke kořenům a prvotní situaci, kde začal program fungovat. Změna programu ve vašem podvědomí a vědomá změna chování v praxi vede ke zlepšení nebo přímo uzdravení (já jsem ten druhý případ, díkybohu, proto tvrdím, že východisko existuje). Nejen části páteře, ale i jednotlivé obratle mohou mít blok, či mohou být posunuté. Je možné se podívat, který obratel zlobí a jaké další části těla jsou tím zasaženy. Odstraněním bloku obratle (reflexní masáží, chiropraxí nebo rehabilitací) se uvolní i další zdravotní problémy (tak např. problémy obratlů L4 a L5 vedou mimo jiné ke studeným nohám a častému močení).

Co ale musíme udělat jako první je přestat brát nemoc a bolesti jako nepřítele, proto se terapie má ubírat nejprve k přijetí situace a následně k pochopení a propuštění. Snahou nemá být potlačení, ale ani přílišná identifikace.

Více o diagnostice zdraví a terapiích zde:

http://astrologie-brno.websnadno.cz/Automaticka-kresba.html

http://astrologie-brno.websnadno.cz/Kineziologie-a-jine-terapie.html

K.L.