Tarot výklad karet

Výjklady na měsíc červen

«   Blog
1.6.2015

Červen

          Pěkné energie předchozího měsíce si ještě pár dnů udržíme, ale snad bychom to nebyli my lidé, kdybychom je převzali za své. Prostě opět vklouzneme do energií bojů, falše a iluzí. Cesta před námi se tak stane nepřehlednou a budeme vyhledávat pomoc, která by nás vyvedla z temného lesa. Abychom tak mohli říct, zda bude červen pozitivní či náročný, se nedá říct. Určitě nenaplní naše očekávání, ale i neutrální výsledek, s našim přístupem, bude víc, než bychom si vlastně zasloužili. Přitom to, co jsme dosáhli doposud, nemusíme tratit nebo zahazovat, naopak... použít sílu, zkušenosti i obratnost a proměnit je to, po čem toužíme prakticky už umíme. Možná jen postačí zvolit nový, neotřelý přístup tak, jak si nové energie a životní podmínky žádají.

Osudové číslo 1

         Jedničkám se blýská na lepší časy, nebo alespoň na pěkný měsíc, v kterém jim bude nabízena láska, duchovní a hmotná hojnost. Ale má to háček: Stojí o to vůbec? Není pro ně lepší, bezpečnější, strádat, trpět, být nemocní a opuštění? Určitě ne, i když je jejich nátura do samoty táhne, tak i jedničky potřebují mít kolem sebe lidi, které je milují. Proto i ony potřebují ze své izolace vyjít a dát lidem své srdce, prostě vynaložit energii k tomu, aby jejich cesta byla protknutá jejich láskou.

Osudové číslo 2

            Dvojky si udržují svou dobytou pozici, ale přece jen si ji musí ohlídat, protože vnější energie, jež k nim přicházejí, jsou poněkud intenzivnější, než by se dalo čekat. Ale dvojky jsou plné síly, optimismu a radosti z předchozích úspěchů a navíc, ať už jsou lidé kolem nich jacíkoliv, jsou to lidi, a ty dvojky přece milují, takže to spíše pro ně bude jen hra. Koncem měsíce však dvojky budou nuceny učinit nějaké rozhodnutí, důležité pro následující období, protože by se jim jinak mohl zastavit tok energií, a ony by na dlouhý čas uvízly. Samy vědí, co je nejlepší, ale správné nečasování konkrétního jednání bude důležitější, tak jen využít své intuice.

Osudové číslo 3

         Trojky vstupují do června se silou hurikánu a chtějí se vypořádat se vším a se všemi. Ale tak, jak ony mají bojovnou náladu, tak nenarazí na nikoho, kdo by se s nimi chtěl utkat. Takže se mohou prát jen samy se sebou, a možná je to téma, které si potřebují vyjasnit. Touží-li po lásce, hojnosti, zázemí a zdraví, pak to všechno mají trojky v sobě. Boj vytváří jen další boj a láska plodí lásku, tak se jistě samy dokážou trojky rozhodnou, která je pro ně ta správná cesta.

Osudové číslo 4

         Ke čtyřkám bude červen přívětivý a přinese jim příležitost k vnitřnímu naplnění. Sice by čtyřky braly raději něco hmotného, praktického, ale protože jsou momentálně otevřeny jakémukoli posunu, tak ocení jakoukoli pomoc. A takový přístup jim hodně pomůže právě k tomu, aby vnitřní naplnění získalo nějakou reálnou podobu. Červen čtyřek bude tedy plný šancí, možností a příležitostí, které je budou bavit a jestliže se chopí iniciativně všeho, co přijde, pak si užijí pěkný měsíc.

Osudové číslo 5

         Pětky se rozhodly obhájit své pozice, kterých se jim podařilo dosáhnout v uplynulém období a neschází jim schopnosti ani odhodlání, takže jsou naplněné vírou a nadšením a chce se jim pokračovat v započatém. Berou vše do svých rukou a nebojí se přijmout pomoc, která k nim přichází z jejich okolí. Zisk takto vynaložených energií a sil bude mít svou hodnotu a možná takového významu, že by pětky chtěly, alespoň, na nějaký čas zakotvit a věnovat se jen současným projektům, bez potřeby utíkat dál.

Osudové číslo 6

         K šestkám jsou nyní energie velmi příznivě nakloněny a dopřejí jim harmonické prostředí, vstřícné lidi a zábavné společenské aktivity. A nebude to jen o zábavě, ale také o solidní práci, klidu a trpělivosti. Možná poněkud nudné, ale ono se něco na šestky chystá, nebo samy mají rozpracované projekty, které potřebují více času k realizaci, od šestek je tedy požadováno velké množství trpělivosti. Aby se zatím zabavily, tak mají kolem sebe lidi, které jim to čekání zpříjemní.

Osudové číslo 7

         I sedmičky za sebou mají perfektní zázemí, přátelé a lidi, které je milují, ale jejich momentální náhled na vše kolem optimismem nekypí. Nedaří se jim tak, jak očekávaly a k dosažení požadovaného výsledku budou potřebovat změnit taktiku. Možná jsou sedmičky příliš agresivní nebo revoluční a jejich okolí toto respektovat nechce. Poctivá a důkladná práce přinese i hodnotné výsledky, takže je podstatné neochabovat v uskutečnění svých představ a nesnažit se něco ošidit či propadnout pouhému snění. Nyní sedmičky mají opravdu zapracovat.

Osudové číslo 8

         Osmičky se poměrně obávají, co jim přinese další období, ale strach opravdu není na místě. Jistě k sobě naleznou nespočet lidí, které je podpoří, potěší, pomohou i je vytáhnou z té jejich ulity. Z toho vyplyne, že se osmičky nemají čeho obávat, navíc získávají podporu pro své schopnosti a mohou se tedy otevřít se světu, nebo alespoň svým nejbližším. Před strachem se mohou chránit tím, že budou věci dělat krok za krokem, nebudou nic riskovat a přijmou, že i ony se mohou mít dobře.

Osudové číslo 9

         Devítky se v červnu budou cítit velmi dobře, otevřené čemukoli. Možná se i tak nějak vnitřně uklidní, vyladí, což by jim i nějaký čas mohlo vydržet. Spolupráce s ostatními bude také plodná. Takto, pro devítky, harmonické energie spějí k šanci splnit si to, co si přejí, jen je třeba neustávat v činnosti a rozhodnosti, která je dovede právě k jejich cíli. Schopnosti, svoje zvládnout, mají, tak jen se nebát jit a vyřešit to, co vázne nebo je trápí.