Tarot výklad karet

Ideální čas.

«   Blog
1.4.2016

Tak nás březen svými energiemi pěkně pohoupal, a pokud jsme se udrželi, pak nyní můžeme opravdu vylétnout ke hvězdám. Období v roce, kdy je dobré nejenom přemýšlet, plánovat změny, je mnoho, ale ten správný čas k uskutečnění nastává jen sporadicky. Ale my máme štěstí a takový čas, právě se ideální energie dostavují.

Samozřejmě i ideální čas si žádá své, a výklady na tento měsíc provázela karta Velekněze, který jedná v souladu se svým svědomím a nepřekračuje hranice čestného a důvěryhodného jednání. V dnešní době, kdy se každý žene za svým a nehledí nalevo napravo, je poměrně výzvou chovat se jinak, než ostatní. Ale možná právě proto, když můžeme dosáhnout toho co, jsme chtěli, probouzí se Velekněz a připomíná nám, abychom na vše hleděli z různých stran, nepropadli egu, ale probudili duševní sílu. A každý, kdo čte tyto řádky, to dokáže. Možná na to zapomínáme, protože se na nás ze všech stran valí mnoho informací, které mají budit ego, protože každý z nás řeší své osobní záležitosti a to se snadno na duševní sílu zapomíná. Ale možná právě proto tady ťukám právě proto tato písmenka, abych nám připomněla, že v každém z nás sídlí i Velekněz, citlivý, vnímavý, soucitný, velkorysý, který má pevný charakter a chápe, že smyslem života je jeho vyšší smysl.

Každý má osobě nějaké mínění. Někdo je na sebe přísný, někdo se zcela z pozice ega odsoudí, ale málokdo si vzpomene, aby k sobě přistupoval s láskou. Pojďme se tedy právě teď pro letošní duben spojit s Veleknězem a probuďme v sobě jeho víru a moudrost, aby se nám o to lépe podařilo dosáhnout toho, co jsme si naplánovali, vysnili a hodně moc přáli. (U výkladů na měsíc máte k dispozici kartu Velekněze, takže postačí, jen se v klidu posadit před monitor, zahledět se na tuto kartu a začít nasávat její sílu a energii. Samozřejmě lze si vytáhnout kartu ze svých tarotových karet a pracovat s ní.)