Tarot výklad karet

Zážitky

«   Blog
28.4.2016

Asi Vás překvapuji, že Vás oslovuji už dnes, ale protože se snažím uchopit energie tak, jak k nám přichází a pravidelně je popisuji, tak nyní bude přelom měsíce pro mě opravdu zlomový a své energie potřebuji nyní mířit jiným směrem, abych i nadále byla v takové kondici, abych Vás pravidelně mohla o energiích informovat a pomáhat Vám na Vašich cestách. No, ono by také byla ostuda, abych kázala víno a sama pila vodu.

A jak to máte Vy? Využíváte informace, které máte navíc, abyste se v pravou chvíli posunuli vpřed a naopak šetřili energie tehdy, když není ta správná chvíle na to, se hnát za větrnými mlýny? Nebo jdete navzdory všemu vpřed a perete se za své a získáváte tak více síly a hodnoty pro sebe?…

… Tak mě napadá, že byste mi mohli napsat, k čemu Vám moje slova a informace jsou nebo Vám pomohly. Takže Vám dávám květen na to, abyste mi svoje posuny, zážitky a úspěchy plynoucí z výkladů se Správnou cestou poslali do mailu spravnou.cestou@seznam.cz s heslem „ZÁŽITKY“… no a aby to bylo zajímavější, tak nejenom, že Vaše příspěvky zveřejním na svých webových stránkách a Facebooku (nebojte, pouze s iniciálami nebo křestním jménem, aby byla zachována anonymita), ale vyberu i jeden, za který obdaruji autora buď všeobecným výkladem na 6 měsíců nebo stručným numerologickým rozborem (dle výběru).

Když to píši, tak mě ještě napadá, že je opravdu třeba si hrát… ne v tom opačném slova smyslu, spíš mi jde o to, si života užít, prožít napětí, možná i zklamání, ale pak zase chytit vítr do plachet a pustit se do dalšího dobrodružství, protože o tom je náš život.