Tarot výklad karet

Dopřejte si prázdnin

«   Blog
1.8.2016

Půlka prázdnin rychlostí blesku za námi a nyní přichází ta druhá, která svým způsobem symbolizuje konec, ale svými energiemi naopak začátek. Když vnímám tyto energie, přijde mi, že Vesmír zase využívá svého smyslu pro humor, a i když se něco blíží ke svému konci, tak nám ten konec pěkně osladí, abychom neusnuli na vavřínech. Ale není to nic škodolibého. Je to o tom, abychom dosáhli smíření a povznesli se nad naše slabosti a přesvědčení, že jsme slabí, neschopní, že si nezasloužíme štěstí, hojnost, radost a lásku. Je to o tom, že když vedeme boj, měl by nám i ten boj přinášet radost a ne bolest. I boj by nás měl přenést o úroveň výše a ne nás srážet na kolena či do bahna.

Prázdniny jsou o uvolnění, zábavě, dobré náladě, pospolitosti, volných chvílích, prostě příjemné období. Samozřejmě jsou věci, které je třeba dělat, ale i tak bychom neměli zapomínat na to, že si právě nyní máme užívat. Takže ať třeba právě teď intenzivně pracujete, vaříte, uklízíte, budujete, pěstujete a plníte další nepřeberné množství „povinností“ nebo sedíte pod slunečníkem, popíjíte chlazenou citronádu a jen tak lenošíte, neřešte to, co máte za sebou, co děláte nebo co Vás čeká, a prostě si dopřejte a užijte si prázdnin. Jen vědomé uvolnění v nás probudí klid, honit se za ním dá dost zabrat. Takže teď se opět zhluboka nadechněte a s výdechem rozprostřete v sobě a kolem sebe energie klidu, pocitu štěstí, radosti a lásky… je to skvělé, co?!… a věřte, že takové energie můžete vytvářet v každém svém okamžiku.

Tak ještě jednou… hluboký nádech a s výdechem se spojíme s energiemi klidu, štěstí, radosti a lásky… a takový úžasný srpen Vám nyní ze srdce přeji.