Tarot výklad karet

... a zase změna!

«   Blog
1.11.2016

Dobré ráno přátelé,

To byla fuška, co?!

Na první pohled vidíte, že když jsem „předpovídala“ pracovní měsíc, tak jsem opravdu nezahálela a jednou ze změn, která tak nějak přišla, spočívá ve změně e-mailové adresy. Ne, že bych něco takového plánovala, ani jsem to neměla v říjnovém popisu práce, ale podle všeho si transformační energie žádají různé změny a tohle je jeden z výsledků. Takže nyní jsou platné dvě adresy, na které mi můžete psát: danarydlova@spravnoucestou.cz nebo spravnoucestou268@gmail.com

Kolikrát já už psala o změně a už je to tu zase! Ale vidím, že prostě uklidit si ve skříních, počítačích, srdcích i hlavách je potřeba a prospěšné, a pokud to nevidíme sami, pak se holt energie seskupí tak, že člověku nic nezbude a musí jít dělat něco, s čím nepočítal, ani netušil, že je třeba, protože i když možná nevědomě si způsobuje stagnací vlastní smrt.

STAGNACE = SMRT.

Stačí se podívat ven, do přírody a hned uvidíte mnoho rostlin, které dorostly svého vrcholu, zaplodily a protože už víc nemohou sobě ani světu dát, tak umírají. A ačkoliv se člověk považuje za něco lepšího, než okolní příroda, tak i on je její součástí a funguje na stejných principech. Možná namítnete, že ta rostlina rozesela své plody nebo má své kořeny a s další sezónou opět ožije, ale naše opětovné oživení nenastává tak často, jako u mrkve.:-) My si na další život opravdu počkáme… a to máme s mrkví stejné, neuvědomíme si, že už jsme tu někdy byli a nelze tedy příliš navázat, ale dojde k novému učení starých věcí, možná snad trochu rychleji.

Netuším, jak to myslí mrkvi, ale my s tím naším velkým mozkem bychom mohli být vědomí - sebe a svět kolem sebe si uvědomovat a nemrhat tím darem dlouhého života tím, že se sami umrtvíme, najedeme do zajetých kolejí, nevezmeme si poučení z dobrých i náročných zkušeností, nedáme si říct a se svým životem a svými věcmi nic neuděláme.

Určitě nic neuděláme s tím, že prostě se náš svět a život transformuje, ale máme volbu, zda ty úžasné energie, které nám vesmír posílá, užijeme ke svému růstu nebo je budeme ignorovat a budeme se držet svého. Důsledky svých postojů si každý ponese sám.

Za sebe tedy říkám ANO TRANSFORMACI, ANO ZMĚNĚ… i když je to tedy fuška!:-) A co Vy?