Tarot výklad karet

To je ale neuvěřitelné!

«   Blog
1.12.2016

To je ale neuvěřitelné!

Máme tu prosinec a nějak mě to nutí v posledních dnech ohlédnout se za tímto rokem, protože tak akční rok jsem neměla celý život. Jestli je to tou devítkovou vibrací, která přináší konce i začátky, nebo jestli jsem si rozhýbala sama energie… kdo ví, ale každopádně se mi to jeví neuvěřitelné.

Když jsem pár vteřin před půlnocí loňského Silvestra učinila jisté rozhodnutí, věděla jsem, že dělám správnou věc a že mě čeká náročné období, ale fakt jsem třeba netušila, že se mi třeba podaří nalézt něco, co jsem prakticky neměla celý život a ještě v podobě a formě, jakou to získalo. A ono ano!

Asi si řeknete: “Jejej, vždyť má schopnosti a karty, jak to, že neví, co dělá?!“ Ale v tom to není. Bavil by Vás život, v kterém byste věděli, jak proběhne a dopadne každý Váš krok? Jasné, člověk by měl své jisté, nemusel by se ničeho bát… anebo by se taky mohl bát mnohem víc. Proto také nemám ráda slovo „osud“. Zastávám názor, že nic není dané, my s našimi mozky a dušemi vytváříme svou realitu. Každá naše myšlenka utváří nějaký čin a ten se pak projeví v podobě našeho uspokojení, nebo dokonce pocitu štěstí. A tak vlastně nemáme nic dané, ale jsme vlastníci svobodné vůle (i když dnešní společnost svobodné lidi nemá ráda).

Před pár dny jsem četla zajímavý článek. Bylo to o lidech, kterým se daří a kterým se nedaří. Té druhé skupině se nedaří, protože „smrdí“ neštěstím. Řekla bych, že to znám i ze svého života, že jsem měla období, kdy jsem tedy fakt smrděla neštěstím a nebylo nijak krátké ani slabé J, ale teď, i když nemám všechno, po čem toužím, tak všechno co mám, mi momentálně k pocitu štěstí stačí a podle reakcí svého okolí, bych řekla, že voním štěstím. Ono opravdu nemusíme mít v životě všechno, ale čerpat energii z toho, co máme, co se nám daří, tak pomůže právě k tomu správnému odéru, který na sebe přitahuje i to, co se nám zdá nemožné dosáhnout. Pak se dějí neuvěřitelné věci a člověk získá ten nejlepší a nejvoňavější parfém na světě a to VŮNI ŠTĚSTÍ, a pak se nelepí na paty jen smích, ale také to štěstí.

Nastává posledních 31 dnů devítkového roku – roku vítězství. Možná svou VŮNI ŠTĚSTÍ máte již dlouho, možná jste jí získali právě v tomto roce, možná smrdíte neštěstím, ale teď víte, že VŮNI ŠTĚSTÍ mít můžete. Asi bych měla připomenout jeden chyták… a to, že stejné přitahuje stejné.

Proto Vám do prosince roku 2016 přeji, abyste krom příjemně prožitých posledních dnů tohoto kouzelného roku probudili v sobě VŮNI ŠTĚSTÍ. No, a když to nestihnete do Silvestra, tak pak nastupuje jedničkový rok, rok nových začátků, tak přeji, ať si tento svůj parfém pořídíte v tom novém roce.

À propos! Zkuste po mém vzoru, vykašlat se na novoroční předsevzetí a to, co nechcete s sebou tahat do své budoucnosti nechat v minulosti… rozloučit se s tím ještě před půlnocí, zvláště když máme tak ideální podmínky k ukončení s devítkovým rokem.