Tarot výklad karet

Věštění budoucnosti

14. 4. 2014 | zobrazeno: 10016x | autor: Lukáš Berta

Zajímá Vás věštění? Přečtěte si odpovědi na časté otázky - Kdo je věštec? Co můžete od výkladu očekávat a jak se na výklad připravit? Jak poznat dobrý výklad? A také mnoho příkladů z praxe podvodníků, kteří nabízejí falešné výklady.

Věštění zdarma, online výklady

Věštění budoucnosti zdarma a online výklady

Lidé často hledají online výklady a věštění zdarma, protože skutečná návštěva věštírny nebo kartářky může být docela drahou záležitostí. Je to dobrý nápad?

Věštecké schopnosti - Kdo je věštec?

Kdo je věštec? Jak předpovídat budoucnost? Mít věštecké schopnosti znamená být obdařen zvláštním darem vnímat skutečnosti, které běžní lidé vnímat nemohou.

Co můžete od výkladu očekávat?

Nejčastější chyby návštěvníků věštírny. Může být výklad prostředkem poznání budoucnosti? Jak Vám může věštění opravdu pomoci?

Co je věštění?

Věštec je člověk citlivý na podněty mimo přirozený rozsah lidského vnímání. Výklad může mít různou formu. Probíhá osobně, e-mailem, telefonicky, přes Skype atd.

Jak se na výklad připravit?

Jak se připravit na výklad? Jste nervózní? Přečtěte si tři jednoduché kroky pro nejlepší výklad. Jaký průběh může výklad mít a jak jej ovlivníte Vy.

Na co se při výkladech ptát?

Jak byste se (ne)měli při výkladu ptát? U věštění existuje velký rozdíl mezi otázkami. Zvolte správný způsob a vyvarujte se chyb.

Jak vybrat a nenaletět podvodníkovi?

Důležité rady, jak vybrat věštce a vyhnout se podvodníkům. Dejte pozor na falešné výklady a jiné triky.

Podvodné věštění – univerzální výklady a horoskopy

Jsou horoskopy podvod? Jak funguje univerzální výklad? Zajímavé příklady z praxe podvodného věštění a výkladů. Za vše může Vaše víra!

Skutečná magie – kouzelník nebo podvodník?

Jaký trik používal profesionální kouzelník? Dokázal u publika vyvolat iluzi výjimečných věšteckých schopností. Byla to magie nebo podvod?

Spiritismus – komunikace s dušemi zemřelých nebo podvod?

Odhalený spiritismus! Jaký trik používá médium Beata, když komunikuje s dušemi zemřelých? Je to talent nebo podvod?

Poděkování na závěr: za pomoc s kontrolou a úpravami textů děkuji mé pečlivé manželce Lence.

Google