Tarot výklad karet

Předpověď pro 17. týden

«   Blog
21.4.2014

Závěrem dubna byste měli dospět k novým nápadům, myšlenkám na základě předchozích zkušeností. Měli byste pamatovat, že bude ještě potřeba práce, než ji zrealizujete. Hlavně se snažte poučit z předchozích zkušeností – jak nezdarů, tak úspěchů. Nebude od věci, abyste i něco nastudovali, abyste daný „projekt“ (např. vztah k partnerovi, vztah k blízkým či projekty v práci nebo upevnění zdraví) vylepšili a nedošlo ke komplikacím. Pokud vám někdo nabídne pomoc, tak nad tím zauvažujte, protože zrovna toto může být klíčové ke zdárnému výsledku. Dobře však zvažte, kdo vám pomoc nabízí a zda nejde protichůdným směrem. Některým z vás se může v tomto týdnu i podařit sklidit první úspěchy na základě předchozího studia problematiky dané záležitosti.

Od Doreen Virtue je předpověď zde: http://www.dobryezoterik.cz/Karetni-vyklad-Doreen-Virtue-.html#21.4

Poselství andělů na duben a květen od Magdy Techetové naleznete zde: http://www.vestirnaonline.cz/Horoskop-pro-kazdeho.html#anděl_duben2014

Pokud rozmýšlíte nad tím, že mě kontaktujete ohledně výkladu, tak se nerozhodujte dlouho a zkuste mi jen napsat nebo zavolat, protože někdy dlouhé otálení nic nevyřeší. Napište mi zprávu na info@vestirnaonline.cz nebo cinkněte klidně i dnes na +420 604 552 856 (ze zahraničí využijte Viber nebo WhatsApp).