Tarot výklad karet

...NAJDĚTE SE V PROSTORU (situaci, vztahu...)

«   Blog
1.7.2018

Dnes nebudu začínat upozorněním, že začínají prázdniny, jako obvykle:-), protože i tak je dost informací, které k právě ke startujícímu červenci přichází.

První, co je zřejmé, že dnešní den si nese čisté vibrace jedničky. Sice se nám láme rok do své druhé poloviny, ale nabízí energie nového začátku, stejně nebo možná lépe, jakoby začínalo nové období, nový rok. Takže už tu máme energie, které můžeme, pokud chceme, využít nějakým pro nás příznivým způsobem.

To, co k energiím prozrazují karty, naleznete v odkazu https://www.spravnoucestou.cz/menu/2018---vyklady-na-mesic/cervenec

Pro mě zajímavou informací byla mandalka. Když jsem šla na ni, tak mi přišlo, že to má být „mandlanemandala“. Další, že krom energií července tam mám dostat lotos a ten se mi propojil s informací, že důležitá je v tomto měsíci meditace. Ne, energie Vás neženou, abyste dlouhé hodiny, dny, měsíc, strávili v meditačním stavu. Ona jednak každá činnost může být meditací, když v ní dokážeme nalézt duchovní podstatu. Ale když tohle ke mně přišlo, byla tam informace i o prostoru, samotě a vnitřním vnímání. Můžeme kolem sebe mít lidí „jak na Václaváku“ a můžeme se cítit sami (nebudu psát osamělí, tak zoufalí nikdo z nás není) nebo naopak bychom před nimi prchli, abychom měli kousek klidu, soukromí. A o to jde v té „mandalcenemandalce“. Ta Vás má navést k meditaci v prostoru. Ať už tam je nebo není to, co chcete nebo nechcete, najděte se v něm. Vnímejte, kde jste Vy, a co se ve skutečné realitě děje kolem Vás. Stačí se opravdu jen na chviličku zastavit a Vaše rozpoložení se dokáže zázračně změnit. Samozřejmě „mandalkanemandalka“ je připravená Vám pomoci v „regulérní“ meditaci, stačí se před ní posadit a nechat se Vás tam, kde je teď pro Vás největší klid a podstatné informace. A jak vidíte, je v ní myšleno i na to naše „fyzično“, takže pokud potřebujete vyrovnat tělesné energie, je Vás k dispozici.

No a informace na závěr :-D: Dneska začínají prázdniny, tak si ten letní čas užijte plnými doušky v radosti, lásce a vnitřním klidu.

Přeji nádherný měsíc. 

S láskou

Dana Rýdlová

Správnou cestou